Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

jestem uzależniony od kafeterii.

Polecane posty

idę na odwyk. już wcześniej spędzałem za dużo czasu tutaj ale dzisiaj to przegiąłem. byłem umówiony z gościem, miałem wyjść o 9 i do niego jechać a zacząłem smarować na kafe to ostatni post napisałem o 10:30. w rezultacie spóźniłem się wyszła mała afera i muszę jechać znowu jutro. masakra. to już jest chyba prawdziwe uzależnienie jak się zaniedbuje pracę i obowiązki.

offerma- jaaaaaaa też....... miałam mgr pisać, to nie skończyłam 1 rozdziału na czas, bo min 2 godz dziennie przepękam na głupiej kafe..... coraz gorzej

Gość Aclla Gualca
to wyplacz sie klerowi -co reliigjny czlowiek robi na forum nie religijnym?

Gość Aclla Gualca
jeszcze pokala swoje niewinneoczeta i mysli- zbereznymi rzeczami

skoro psychiczny może na forum dla normalnych to i religijny może na forum nie religijnym :D

Gość Aclla Gualca
juz samo czytanie i ogladanie rzeczy nieskromnych to grzech - to pewnie codziennie sie biczujesz za włazanie na kafe?

już chcesz mnie do łóżka ciągnąć? może najpierw chociaż na jedną randkę pójdziemy moja mała rozpustnico? :D

Gość Aclla Gualca
ja tylko pytam -jak ty człek reliigjny -pokutujesz za dobrowolne kalanie oczów występkiem?

Gość Aclla Gualca
kalasz swe oczy umysł serce i dusze sromotą -przez czytanie niereligijnego kafe-to jak sie za to karzesz?

oczywiście na kafeterii :D wtedy będziemy tu przesiadywać w ramach terapii.

Gość offerma zaklina rzeczywistość
tysiąc ironicznych postów nie jest w stanie ukryć prawdy, że żyjesz na kafeterii i tylko tutaj ech... a mogła być z Ciebie taka fajna dziewczyna, Lamia, moja ty pffermo

Gość dasret35
aja tez sie uzaleznilam jestem 9 godzin dziennie,odpowiadam glupoty i mam rozne nicki,niektore wam znane bo zatajone:D

Gość Aclla Gualca
indeks ksiąg zakazaanych obowiązywał do 1965 roku -takich ksiag katolik nie mogł czytac ani posiadac w domu - to co ty robisz na portalu -gdzie kler sie czesto krytykuje?

"oczywiście na kafeterii " ­ możemy założyć oddzielne forum :P na fora.pl na przykład :D ­ można je zamknąć dla nierejestrowanych, są avatary i takie tam. kiedyś takie prowadziłam nawet ;)

Gość Aclla Gualca
wszelkie uzaleznienie od czegos i nieumiarkowanie -to grzech - to co zrobisz z uzaleznieniem od kafe/ofermusiu nieszczesny -co zawalasz wazne sprawy przez kafe

Gość Aclla Gualca
lepsze uzaleznienie od kafe niz masturbacji -chyba ze ktos tryska sperma jak siedzi na kafe

Gość i ja to mam,rano
czytam news i zaglądam na cafe,poplotkowac wieczorem tez,,,i tak już troszkę minęlo...