Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikamewa

wrocic d bylego?

Polecane posty

Gość dzikamewa

Witam wszystkie forumowiczki ijenoczesnie blagam o pomoc. bylam z chlopakiem 2 lata w zwiazku na odleglosc. widywalismy sie tylko w weekendy albo i rzadziej... byl to moj pierwszy powazny partner zyciowy i seksualny, ja jego takze. z czasem przez ta odleglosc zaaczely sie klotnie, on mial swoja pasje ktorej sie poswiecal a ja bardzo czesto spedzalam czas sama. o to tez sie klocilismy, ze cos est wazniejsze ode mnie. bylo jedno powazne rozstanie i to z mojej inicjatywy. po kilku dniach zaaczelam zalowac swojej decyzji i chcialam doniego wrocic jednak on nie chcial bo twierdzil, ze nie szanuje jego pasji i tego ze sie stara (fakt, staral sie ale to nie wynagrqadzalo mi jego wiecznej nieobecnosci). po moich prosbaach wrocilismy do siebie i bylo niby okej. zawsze planowalismy wspolne mieszkanie, dzieci... ustalilismy ze jak ja skoncze szkole i oboje pojdziemy do pracy to przeprowadze sie do jego miasta. po czaqsie doszlo do kolejnej klotni, ja nie wytrzymalam i zaonczylam nasaz zwiazek. zaczelam sie spotykac z przyjaciolmi, bawic i... poznalam kogos. kgos kto byl przez wiele lat obok a ja go nie widzialam. zaczelismy sie spotykac, zaczelo iskrzyc i myslalam ze moj poprzedni chlopak to przeszlosc. jednak teraz on sie odezwal i chce do mnie wrocic. obecnie pracuje i sie ucze w miescie w ktorym moj byly mieszka i on twierdzi ze to nam przyja. cos jednak do niego czuje ale jest przeciez ktos inny!! tamten jest dla mnie dobry, kochany a byly twierdzi ze wszystko zrozumial i przepraszal mnie... jestem w totalnym dole a w dodatku kilka dni temu dowiedzialam sie ze jestem powaznie chora... ciagle placze i nie umiem sobie poradzic...

Gość kamil1979jgora
pomyśl że są kobiety które nie mają żadnego

Gość dzikamewa
prosze was o porady..

Gość dzikamewa
kamil1979jgora masz racje, sa takie kobiety ale co to zmienia w mojej sytuacji?

Gość kamil1979jgora
powiedz temu byłemu żeby się bez pierścionka nie pokazywał

Gość kamil1979jgora
idź do psychologa

nie wracaj do exa.Mial swoj czas , cwiczylas juz powrot do niego. Jesli ten drugi jest dobrym czlowiekiem, kocha Cie , Ty dazysz go uczuciem - nie niszcz tego. Tu nasz jasna, klarowna sytuacje.Jestes chora i ostatnie czego potrzebujesz to niepewnosc przyszlosci, czy stres zwiazany z zrywaniem ulozonego zwiazku. Postaw na to co masz, a nie na jakies fatamorgane exa,