Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajaka.

pomocy,co na katar...plissss

Polecane posty

Gość jajajajajajaka.

poratujcie mnie...od zawsze mam katar,w ciagu calego roku moze miesiac mam spokoju.A jak juz dostane to pol roku sie ciagnie.Zyc mi nie daje.Teraz w porze jesieni to juz masakra.Leci mi z nosa strasznie.Do tego stopnia ze chyba siadlo mi na zatoki bo uszy mam zatkane od tego kataru....plis,co mi pomoze?? inchalacje z olejkiem nic nie daja,otriwin do nosa tez.Jem duzo czosnku,tez nic.Najgorsze te uszy sa zatkane...moze ktos zna jakis skuteczny sposob na to badziewie?? bede wdzieczna.

Gość jajajajajajaka.
zbaczy mialam kiedys testy alergiczne robione i wyszly negatywnie.a co to za lekkarz?? a te leki to co to takiego?

Gość breslauerin
inhalacje z mięty i krople do nosa, ale niestety musisz się przemęczyć, bo to co masz w zatokach nie wyparuje nagle.

Gość jajajajajajaka.
robie inhalache z olejkiem eukaliptusowym,nie pomaga.Otriwin pomoglo tylko na tyle ze jak mialam zapchane dziurki to mi rozrzedzilo troche to.Ale katar dalej jest.Powiem ze juz jestem przyzwyczajona do niego tyle lat ale najbardziej mnie dobijaja te zatkane uszy...w pracy bardzo mi to przeszkadza.

Gość jajajajajajaka.
robie inhalache z olejkiem eukaliptusowym,nie pomaga.Otriwin pomoglo tylko na tyle ze jak mialam zapchane dziurki to mi rozrzedzilo troche to.Ale katar dalej jest.Powiem ze juz jestem przyzwyczajona do niego tyle lat ale najbardziej mnie dobijaja te zatkane uszy...w pracy bardzo mi to przeszkadza.

Gość ijjj

Nie wiem czy u nas jest dostępny, ale w Niemczech wiem, że sprzedają taki niewielki Mini Inhalator Clip i zbiera pozytywne oceny od użytkowników, podobno do inhalacji nosa jest świetnym rozwiązaniem. A kosztuje tylko koło 7 Euro.