Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyukma

Kurde :( jednak istnieje coś takiego jak niedopasowanie w łóżku :((

Polecane posty

Gość gyukma

Jesteśmy dorosłymi ludzmi, ja miałam wcześniej dwóch partnerów on chyba z 10 dziewczyn. Chodzi o to że on mi się tak bardzo podoba że już chyba bardziej nie można a w łóżku jest totalna klapa :(( Mam orgazm raz na 20 stosunków :o kochamy się z 15 minut a ja w ogóle nie jestem na tyle podniecona żeby dojść :( Nie wiem czy coś ze mną nie tak czy o co chodzi :o On mnie podnieca i w ogóle ale nie potrafię dojść. Chce żeby w seksie mnie pragnął dotykał mocniej, żeby mnie bardziej pieścił a on jest jakiś taki mechaniczny w tym wszystkim :/ Powiedzialam mu ostatnio że prawie w ogóle nie mam orgazmów to się tak załamał że teraz zaczęłam udawać że mam żeby mu tylko przykro nie było :o Ech a tak byłoby pięknie gdyby w łózku była magia :(

Gość gyukma
On akurat ma się czym pochwalić i co z tego jak ja nie umiem dojść :(((

Gość dylemat II
No niestety,ja sie jeszcze do niedawna spotykałam z naprawdę fajnym facetem,inteligenty,oczytany,do tego lekarz.Niestety w łóżku klapa :(I to totalna nawet ze wzwodem problem.Ale to wina stresującego trybu życia,pacjenci,dyżury.Sama nie wiem,czy jest sens to ciągnąć.

Gość gyukma
wskakuje na mnie i robi 13 machnięc dupom, przy tym liczy jeden dwa trzy i zeskakuje :(

Gość Bananaaa
Nie wystarczy dłuższa gra wstępna? 15 min to trochę mało...

Gość dylemat II
a mój nieprzyzwoicie długo mnie rozgrzewał grą wstępną (za długo!) do tego potem mu opadał

Gość gyukma
ten ostatni to podszyw :O ten mój też czasami ma problem a erekcją ale teraz jest z tym już coraz lepiej ale co z tego :O może to ze mną coś nie tak, bo z tamtym facetem też było mi cięzko osiągnąc orgazm :/ Tak bym chciała żeby on prognął mnie całym sobą w seksie a nie jakiś takie za przeproszenie spokojne ciupcianie :o nie ma ognia w ogóle :/

Gość AsecurelLa
Wiadomo facetowi wystarczy chwila aby dojsc. zacznijcie od gry wstepnej jakis masaz pieszczoty,pocalunki wyprobojcie jakies nowe pozycje.

Gość dylemat II
nie ma chemii miedzy wami?

Gość gyukma
Mój minetke jak w ogóle zrobi to trwa to jakąś minute i już zabiera się do rzeczy :o jeśli chodzi o rozgrzewke to nie robi praktycznie żadnej :o

Gość dylemat II
no właśnie.Kurcze,czasem wydaje się,że wszystko ok,a potem w łóżku rozczarowanie.

Gość dylemat II
lekarz i kutas mu nie stoi :( a myślalam że sie w życiu urządzę byłam w szoku, myslałam że jak facet oczytany i bogaty to drągala ma jak dyszel

Gość dylemat II
heheh,no własnie podszywie :) Lekarz i mu nie staje .

Gość gyukma
Pozycje wypróbowaliśmy już chyba wszystkie i nic to nie daje. dyby on był bardziej stanowczy w łóżku bardziej mnie przyparł do mury pociąnął za włosy to może by mnie to podnieciło na tyle żeby było fajnie a on robi to tak zwyczajnie i cały czas powtarza że chce abym to ja go zdominowała :o a ja wcale nie mam na to ochoty, w sumie i tak prawie cały czas kochamy się na jezdzca :o

Gość dylemat II
dlatego mam dylemat i chyba mu podziękuję :D

Gość Bananaaa
No to masz powód - nie wystraczy mu powiedzieć, że jesteś bardziej wymagająca jeśli chodzi o seks i minuta na rozgrzanie się nie wystarcza Ci.

Gość dylemat II
O !! To całkiem jak mój. Kiedyś mi powiedział w łóżku :"Wyobraż sobie że jestm kobietą" Po tym mi ręce opadły ,ja pierniczę :D

Gość gyukma
A jak wasi faceci was rozgrzewają ???

Gość gyukma
pragnę żeby mnie upokorzył, żeby mnie zerżnął i wychłostał kutasem po twarzy a on takie - plum ....plum.....plum........plum takie ciumcianie :(

Gość dylemat II
Ja lubię 100% samców alfa,a on taki jakiś zniewieściały,higieniczny,rączki wymuskane,bo wiadomo pacjenci na to patrzą.No kurczę nie ma tej chemii.Do tego taki delikatny dla mnie aż do obrzydzenia.

Gość gyukma
"gyukma pragnę żeby mnie upokorzył, żeby mnie zerżnął i wychłostał kutasem po twarzy a on takie - plum ....plum.....plum........plum takie ciumcianie " PODSZYW

Gość gyukma
dylemat II, a mój własnie nie i to mnie zmyliło. On jest bardzo męski na co dzień, pewny siebie, nie boi się fizycznej pracy ma tatuaż jest na co dzień takim samcem alfa i tego też spodziewałam się w łóżku a tu taka panienka z niego wyszła która potrzebuje dominacji :O

Gość AsecurelLa
Musicie pogadac o tym na spokojnie,szczeze bo predzej czy pozniej problemy lozkowe zaczna odbijac sie na waszym zwiazku,bedziecie sie klucic itp musicie temu zaradzic sama mowilas ze sie zalamal gdy mu o tym powiedzialas wiec to on powinien przejac inicjatywe zmienic cos.

Gość Bananaaa
Np. na początek kąpiel i świece wkoło masaż nieprzyzwoite smsy kiedy jest w pracy

To przestań głupia udawać :O Nigdy się nie poprawi twój wstrętny ruchacz, skoro ty udajesz orgazmy :O Typowe, byleby chłop się spuścił, a kobieta nie ma z tego żadnej przyjemności. To się nazywa "być worem na spermę".

Gość kakaalicjakakakakaka
Ja uwazam ze jak ktos sie w lozku nie dopasuje to rozmowa nie wiele da poprosu kazdy lubi cos innego. Ja tez osobiscie wole jak to facet dominuje w lozku

Gość gyukma
Np. na początek kąpiel i świece wkoło masaż nieprzyzwoite smsy kiedy jest w pracy" wszystko już było ale mnie świeczki nie kręcą, jego tak :/ masaż też mnie nie podnieca, ja wolę ostry seks z dominującym facetem a nie świece, masaże olejki itp.

Gość Bananaaa
To przykuj się kiedyś kajdankami do łóżka :D

Gość gyukma
Po prostu się zastanawiam czy może cos ze mną nie tak że ja tego orgazmu nie mogę mieć i bardzo cięzko mi dojśc. Słysze jak niektórzy mówią że praktycznie od samego dotyku faceta który im się podoba niektóre mają orgazm, a ja przez 15 minut seksu nie czuje zbyt dużego pdniecenia :o

Gość dylemat II
A widzsz,ja też tak lubię.Facet w łóżku musi dominować i być zdecydowany.Dla mnie to podstawa,musi zapanować nade mną ,to powoduje że mam mokro już na samą myśl.Olejki, masaż też ok,ale to raczej dominacja.Ja muszę wiedzieć ,kto tu jest facetem.