Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukułka_

Dobry pediatra Białystok!!!

Polecane posty

Gość Kukułka_

Potrzebuje namiary na naprawde dobrego i dokladnego pediatre w Białymstoku. Moze ktos zna kogos godnego polecenia oprocz dr. Antosiuka.

Gość mmaammaa2010
a z czym masz problem? Byłaś już u Antosiuka? Nie pomógł ci? Słyszałam pozytywne opinie o Jadwidze Peszyńskiej

Gość Kukułka_
moja corka ma przewlekly kaszel od 3 tyg. Nasza pediatra jak wiekszosc lekarzy wlepila antybiotyk twierdzac ze to mykoplazma nie zlecajac badan. Nie podalam antybiotyku bo czulam ze to nie to i zrobilam badanie wyszlo neg. Dzisiaj znowu bylismy pokazalalm wynik co nie przekonalo jej. Corce doszly bole brzucha i biegunka mysle ze to nie zwiazane z kaszlem tylko zjadla kapuste kiszoną a potem skitrala serek i zagryzla. Lekarka stwierdzila ze do piatku nie da antyb. ale po weekendzie tak. Ja niee widze podstaw do antybiotyku. Wspomnialam o refluksie i alergii ona jednak tego nie bierze pod uwage.

Gość mmaammaa2010
Antosiuk nam pomógł. O Peczyńskiej słyszałam dobre opinie, podobno jest świetna w "wyciąganiu" z refluksu Z kolei moja koleżanka chodziła do Kaczmarskiego i z bardzo go chwaliła,niestety nie wiem jak długo czeka się do niego na wizytę. Wiem, że problemem jej dziecka była alergia oraz nawracające zapalenie oskrzeli. Jeśli można spytać kto jest Twoim pediatrą? Chyba, że wolisz nie pisać na forum.

Gość Kukułka_
wolalabym nie pisac nazwiska ale juz mi rece opadaja bo chodze z corka do przychodni od 3 tyg. ona jak kaszlala tak dalej kaszle.