Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się go !

Boję się mojego brata -

Polecane posty

Gość boję się go !

On odsiadywał wyrok za gwałt ! Boję się go strasznie mieszkam u rodziców oni go wzięli prosto z więzienia długo nie siedział on żyje tak jak przed tym co zrobił w ogóle tak jak by się nic nie stało ale muszę przyznać się zmienił się wewnętrznie na gorsze bije niewinnych ludzi - chodzi na meczowe ustawki, raz pobił młodego chłopaka siedemnascie lat, ale ojciec go wyciągnął nie ukrywam mój tata ma bardzo dużo pieniędzy, oczywiście ja nie chce niczego od nich bo oni są nim - bratem zafascynowani uciekam stąd po skończeniu szkoły. Ale na razie żyje w strachu - jeszcze tylko rok. Oczywiście sprasza swoich kolesi, najwięksi cwaniacy w szkole, boję się czasem

Gość oni ciebie wychowywali i odmaw
a jaki jest w stosunku do cb ?

Gość zmienno. nicka
Jak zawsze - obojętny ja to jestem taka czarna owca w rodzinie, brzydka nie mam za dużo inteligencji, no i nie mam nawet prawa jazdy nie muszę ukrywac rozczarowania moja osoba przez rodziców?

Gość Znowu inny nick.
Dlatego się boję. Raz zaprosił jakiś kolesi i do jednego - wróciłam niestety wtedy akurat do domu - weź ja weź nikt jej nie chce, coś zaczął pieprzyc na szczęście tamten koles był ok i zażartował że dziewczynie damy spokój

Gość oni ciebie wychowywali i odmaw
co to za patola! czarna owca jest ten gwalciciel, gdyby to byl moj syn nie mialby wstepu do domu. biedactwo z cb :(

Gość zmienno nicka.
No nie wiem, wiesz to on takie super dziecko chodził do dobrej szkoły, potem właśnie trafił do więzienia, teraz wrócił na studia taki super synalek zawsze miał dobrze, ale zawsze też cwaniaczyl dlatego wykazywałam do niego niechęć, no i słusznie, nie jestem do niego przywiązana chce stąd jak najszybciej uciec

Gość zwałcił w samoobronie
a ty od razu człowieka skreślasz :classic_cool:

Gość smutno. dzisiaj..
Mamy trochę mi szkoda bo Ona jest strasznie zaślepiona, trochę mogę ja wytłumaczyć, pierwsze dziecko poronila potem urodziła jego, dlatego w niego jest tak zapatrzona

Gość Gejserella
oni ciebie wychowywali i odmaw co to za patola! czarna owca jest ten gwalciciel, gdyby to byl moj syn nie mialby wstepu do domu. biedactwo z cb Założę się, że ojciec głosował na PO.

Gość ku pamięci wielkiemu
Abra cadabra twój brat przyjacielem diabła

Gość wspołczuję, nieciekawa sytuacj
rozmawiałaś o tym z rodzicami?a wogole jak taki cudowny i madry to powinien prace sobie znalezc a nie siedziec na garnuszku u rodzicow ja bym chyba w tej sytuacji gdy rodzice chca go utrzymywac do poznej starosci poszulkala mozliwosci wyprowadzenia sie, np pracy za granicą, studiów, au pair, przynajmniej na tak dlugo az on zniknie z domu, zdrowie i spokoj sa najwazniejsze