Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka Fanki ...

Największa Fanka istnieje czy to wytwór kafe???

Polecane posty

Gość Fanka Fanki ...

zastanawiam sie czy ona istniej czy po prostu dopisala sobie 5 dzieciaków w stopkach żeby siać prowokacje na każdym kroku, Gdzie ta kobieta się nie wpisze tam od razu następuje zmiana tematu , cokolwiek by to nie było, na jak to jest mieć 5 dzieci itd. Wszyscy huczą, naskakują na siebie itd. prowokujesz tylko czy istniejesz serio...??

dobre to kafe, zaskakuje mnie codziennie :-) Autorko bez przesady, być matką piatki dzieci to aż takie wydarzenie żeby w nie nie uwierzyć? ;-)

Gość ze co???????
PRZECIEZ TO TA KRETYNKA NAJWIEKSZA FANKA SRANKA JEBANKA ZALOZYLA TEN TOPIK SAMA O SOBIE

Gość to i mnie tu nie ma
Mam 3 dzieci. Planuję jeszcze 2 :) a pochodzę z rodziny wielodzietnej-mam 9 rodzeństwa. Byłoby nas więcej,ale 3 pierwsze ciąże mama straciła,a 6 lat temu nasza najmłodsza siostra zmarła w 8 miesiącu ciąży :(

A ja ja niezmierniepodziwiam ,ze dzieci ma w tak malym odstepie wiekowym, i jeszcze szczesliwa jest:D :D U mnie minimum kilka lat kazde musial odczekac (oprocz pierwszych bo to blzniaki :p ) Jaa cie, wataha dzieci w malym odstepie czasowym = order

Aaaa, z tego co widze to 5 w drodze,w sumie roznica od ostatniego wyjdzie 4 lata czyli najwieksza twoja przerwa Fanko :D Popatrz, ledwo co z pieluch sie wykopalas i przez najblizsze 1.5 r po porodzie znow to samo :)

Miedzy moimi to jest 8 lat roznicy , a nast 5 lat roznicy Miedzy meza dziecmi sa 2 lata (ale to jego z poprzedniego związku,lecz mieszkają z nami od malego)

O to strasznie sie ciesz ,ze schizy zadrosci sie nie pojawily, ale jak mądra dziewczynka to widac ze do pieca nie dodaje a stara sie pomóc :)Super

No chwilami była mądrzejsza ode mnie,bo ja byłam w totalnej rozsypce,ale mniejsza,grunt że już jest ok. A jak Twoja gromadka?

To wlasnie pisze o tym,że dobrze,ze do "pieca" nie dodaje, a stara sie byc bardzo pomocna, to jest miod na serce :) Mnie przez 3 tyg nie bylo w domu, wiec dopiero 2 dni jestemw domu Wataha nie pozagryzala sie, dwie rece, dwie nogi, szyby cale, dziur w podlodze nie ma,wiec jest dobrze :) Dziisaj poraz pierwszy na kafe wezlam od ponad miesiąca :p

Gość iiii nikt toksyczna
babo za toba nie tesknil. serio!!!

Gość taa jasne 5
juz w to wierze ze ma tyle dzieci,jasne

Gość znam sporo kobiet co mają
5 i wiecej dzieci. Podziwiqam fanke ze ma czas na kafe

Gość taa jasne 5
Taaa, ale miec tyle dzieci w tak malym przedziale wiekowym to ja tu czas na kafe? Nie wiem ile toksycznamatka ma dzieci ,ale pisala ze u niej wiele lat roznicy, to rozumiem ze wtedy ma sie wiecej czasu, a dzieci niemal co 2 rok? juz to widze jak takie matki caly czas na kafe przesiadują, dla mnie to mit

Sadystic- wieki CIe nie widziałam, dobrze wiedzieć że synek ma się dobrze :) Bardzo trzymaliśmy kciuki, ale nie chciałam Cię nękać :)

Gość najwieksza sciemniara
najwieksza sciemniara a nie fanka, nie wierzze ze mają tyle dzieci ona moze tyle przesaidtyac na kafe przy czym pisze ze jej mą z jako jeden pracuje i zarabia na reeke 12 tys msc, juz w to wierze :o

Gość Wirtualna znajoma .
A ja znam matke z 5 dzieci ktora tez spedza duzo czasu na necie i istnieje naprawde bo wrzuca zdjecia na jednym z portali. Ale jak poswiecic czas kazdemu dziecku to ja nie wiem. Ona wiecznie odpicowana, dzieciaki postrojone, zabawek maja pelno, gadzety drogie itd. Na pierwszy rzut oka super rodzina! Bogata zadbana zadna absolutnie patologia!! Ale jest drugie dno... Dzieci praktycznie caly czas poz przedszkolem siedza w domu. Do przedszkola chodzi dwoje chociaz srodkowe tez juz powinno. Dzieci bawia sie ze soba, nie odwiedzaja ich zadni koledzy. Dzieci nic nie widuja poza placem zabaw okazjonalnie w parku tudziez mieszkaniem znajomych rodzicow. Wycieczki?- tylko na zakupy do centrum handlowego. O przepraszam, jeszcze do mcdonalda. Dzieci maja popsute zeby i c z esto przetluszczone wlosy, chociaz ubrane sa swietnie! Troche mi ich zal, bo niby zadbane, ale takie bezpanskie... Moze i to sie zmieni gdy dzieciaki podrosna moze rodzice zechca im pokazac cos wiecej niz sciany w ktorych mieszkaja czy tesco. Poki co najmlodsze dopiero sie urodzilo i zanim podrosnie jestem pewna, ze mama zajdzie w kolejna ciaze... Chociaz sie zarzeka, ze nigdy wiecej.. Za kazdym razem:O