Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkeep

po 6 latach przyszlo mi do zaplacenia abonament za tv - przeczytajcie

Polecane posty

Gość goska1978
czołem! przede wszystkim zgadzam się z tymi, co mówią, żeby nie płacić - nie mieszkasz tam i nie używasz tego odbiornika. Złoż wniosek o umorzenie, w załaczniku dodaj jakiś dokument potwierdzający meldunek u męza, czy tez zmianę adresu zamieszkania i poczkaj co Ci odpowiedzą. Widzę, że jest tu mały zamęt co do tego, od ilu lat wstecz płacić można: 3, 5, 7 - otóż 5. Polceam ten art, wszsytko wyjaśnione ładnie: http://e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/abonament-rtv-2012-kolejna-podwyzka.html czyli jaka jest procedura odzyskiwania tych pieniędzy i dlaczego tylko niektórzy takie pisma dostali, a inni nie.

Gość halo czegos nie rozumiem
ja czegos tu nie rozumiem. skoro oglądacie tv i sluchacie radia to powinniscie placic, czemu wiec nie placiliscie? bo co innego jak ktos naprawde nie ma w domu tv, ani radia, bo go to w ogole nie interesuje, tylko czyta książki i to mu wystarczy, to taka osoba jest uczciwa, a wy to zwykle cwaniaki, mają tv, maja radio, oglądają i sluchają, a placic nie cchą, dobrze ze sie za was wzieli w koncu

Gość emeryk44
Popieram poprzedni wpis (11.01) i ubolewam nad tym, że wiele rad jest typu "OSZUKUJ DALEJ". Prawa należy przestrzegać, a długi regulować, czy się to komu podoba, czy nie. Inaczej za tych nieuczciwych muszą płacić uczciwi. Tertium non datur...

Gość enkeep
a za co tu placic za ogladanie reklam?i powtorek filmowych?

Gość no kurczę............
skoro ogladasz te reklamy krowo to plac!!!!

Gość bedwyn
Tak, ale większość ludzi ogląda i słucha stacje komercyjne, które żadnych pieniędzy z abonamentu nie dostają. Więc dlaczego mamy płacić za coś, z czego nie korzystamy? Niech wprowadza kodowaną telewizję publiczną, wtedy kto będzie chciał zapłaci i będzie oglądać. Pewnie po miesiącu musieliby ją zlikwidować. :D

Gość hjguygug
nie plac to sa naciagacze

Gość no pięknie polaczki-cwaniaczki
kraść i oszukiwać każdy wie jak i potrafi , ale zapłacić za jebany telewizor to już nie 🖐️ cymabły to TPSA też płacicie abonament za posiadanie tego jebanego telefonu, podobnie tutaj i nie ma żadnego znaczenia co do chuja jasneg jeden z drugim oglądacie!!

Gość jak masz rente to jestes
inwalidka. Inwalidzi sa zwolnieni z placenia abonamentu rtv. Tylko tzeba bylo to zglosic...

Gość hjguygug
nie bedziemy placic za jakies ogladanie reklam i badziewnych filmow ja mam tv n i z jakiej okazji mam placic jeszcze jeden abonament?

kurcze jak ja marzę o tym by nasz Pan Premier i nasz Rząd się wreszcie bezlitośnie wziąl za wszelkich dłużników i albo ich zlicytował -doprowadził do bankructwa albo wyeksmitował. budżet by na tym zyskał, taniej zdesperowanej siły roboczej by przybyło

Gość hjguygug
ta znalazla sie ta co placi