Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naćpana żelkami

jestem wrakiem człowieka a ktos,z kim wiązalam przyszłośc ciągle krytykuje..

Polecane posty

Mam dużo kompleksów od jakiegoś czasu,mój były strasznie mnie poniżył,wyśmiewał..do dziś chyba niektóre jego słowa bolą.Czuję się wrakiem człowieka :(.Przez 4 lata moje życie było koszmarem,zostały pamiątki w psychice i na ciele.Skóra obwisła od ciągłych zmian wagi w krótkim czasie,przebarwienia różne na całym ciele głównie na plecach i pośladkach,udach,obwisłe piersi,rany niewygojone i chamskie blizny,roztępy..Niedawno poznałam kogoś.Na początku było pięknie ale od pewnego czasu ciągle mnie krytykuje..że dłonie mam spracowane,że biust nie taki,że kolor włosów nie taki,że to i tamto.Nie spałam z nim..boję się wyśmiania.On wiedział o moich lękach i swoim zachowaniem nie pomaga mi poczuć się piekną i kochaną po wypadku i chorobie.Ciągle boję się,że mnie wyśmieje..Skoro paznokcie mu się nie podobają,moje dłonie,rozmiar buta czy biustu to spodobają mu się moje blizny czy rozstępy?:(.Dziś znów coś dowalił odnośnie mojego wyglądu.Siedzę i ryczę :(.On mówi,że przesadzam i wymyślam ale bolą mnie jego teksty :(