Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inoue

Chciałabym w końcu deklaracji...

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 5 lat, a nasz związek stoi w miejscu... jesteśmy co prawda młodzi (on 22, ja 21 lat) ale od czegoś trzeba zacząć. Wiemy, że chcemy razem być, on często napomykał o ślubie, przyszłości... ale nic nie robi w tym kierunku. Z ukłuciem zazdrości patrzę na moje koleżanki, pozaręczane, mieszkające ze swoimi facetami, chociaż mają krótsze staże związku... Beznadziejnie się czuję ;(

Gość mondro baba ze wsi
no jeśli macie dalej etap spotykania się od czasu do czasu to wydaje mi się, że coś jest nie tak. ale to moje zdanie - 5 lat to długo, już powinny być jakies plany co do tego w którym kierunku zmierzacie

Gość mondro baba ze wsi
acha, na koleżanki nie patrz bo to głupota:) też kiedyś byłam zaręczona i mieszkałam długo z facetem ale się rozpadło:)

spotykamy się codziennie, znamy dobrze swoje rodziny, ale na gadaniu o przyszlosci sie konczy. Od 2 lat w sumie tylko gdybanie... A mnie męczy już wypytywanie o zaręczyny... ;(

Gość mondro baba ze wsi
plany powinny być konkretne bo to to uczciwe się określić na pewnym etapie, a nie trzymać w snuciu marzeń i niepewności. z drugiej strony naciski prowadzą do katastrofy więc tutaj nie wiem co bym zrobiła:P usiądź z nim na kawie w lokalu i zapytaj się jak widzi kolejne lata. Może czeka na Wasze skończenie studiów i wtedy zacznie wprowadzać plan w życie? ale to powinnaś już wiedzieć

chcieliśmy wyjechać za granicę, zarobić na wspólny start... w czerwcu obrony mamy. Kocham go i chciałabym tej deklaracji, tym bardziej że sam o tym wcześniej mówił... Ja już mam dosyć gratulowania koleżankom, odpowiadania siląc się na beztroski ton, ze mamy jeszcze czas na takie rzeczy...

Gość mondro baba ze wsi
to do czasu obrony nie myśl o tym, będziecie mieli dyplomy to porozmawiacie na poważnie Ps. połowa Twoich koleżanek pewnie tylko bawi się w poważne związki ale nie mówię, że wszystkie. idę już spać, powodzenia i bez ciśnień dopóki materialnie sobie gruntu nie ułpżysz:)