Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatjestzly

Jak walczyc o milosc gdy ona podala cie na policje :(

Polecane posty

Gość swiatjestzly

Kolejna zalosna historia Byl frajer ktory zakochal sie w dziewczynie i bardzo sie staral o nia,ale ona traktowalago go jak przyjaciela/kolege.Ona nie poddawal sie i staral sie caly czas jak mogl. Pewnego dnia ona dala sie omamic jakiemus innemu i kopnela go w d... Ten widzac co sie dzieje zareagowal i chcial wyjasnic sprawe ale ona podala go na policje zeby sie nie wtracal:( Frajer zostal na lodzie sam. I jak teraz walczyc o milosc majac policje :(

Gość co za żałosny nibyfacet
o honor nie masz juz co walczyć, bo go dawno nie masz możesz jeszcze walczyć o minimum szacunku do siebie, a na to jest jedyny sposób - olej ukochaną dziwkę i zacznij być szczęśliwy, sam ze sobą, z czasem z kims innym niech wie, co traci, a jak nie uważa, że coś straciła, tym lepiej dla ciebie, bo to znaczy, że była warta olania

Gość swiatjestzly
honor mnie nie interesuje.Juz przez honor stracilem kogos kiedys. Zrobila mnie w h... totalnie ale nic mi nie obiecala.Wiec nie moge miec pretensji.Nie bylismy razem. Zalezy mi na niej w h... :( Nie wiem co robic.Gadamy przez tel chwile i to wszystko i to ja musze zadzwonic. Ja nie wiem co robic teraz.

Gość kamil1979jgora
to jest tzw. stalking weź to w drugą stronę - ty masz dziewczynę a jakaś inna do Ciebie podbija nie zdenerwowałbyś się?

Gość znowu 10 osób pisze..,,
o miłość się nie stara albo jest albo jej nie ma. jak się trzeba starać to znaczy że to nie to. nigdy też z czasem nie przyjdzie jak nie ma od razu to i nie będzie co najwyżej litość czy przyzwyczajenie. daj dziewczynie spokoj widać że sobie nei życzy twojego towarzystwa liczyleś że sie przyzwyczai, zmieni zdanie a to byłą głupota. na przyszłość jak nie zaiskrzy na początku to nie zaiskrzy i po latach więc szkoda tracić czas na takie zachowanie jak twoje.

Gość swiatjestzly
Ona to zrobila pod wplywem pewnej osoby. Potrzebuje rady jak zrobic,zeby nie zerwac kontaktu ale nie siedziec. Mial ktos tak do czynienia ? potrzebuje konkretnych informacji. walka do konca

Gość znowu 10 osób pisze..,,
to ty sobei tak tlumaczysz ze pod wplywem kogos a ona ma cie zwyczajnie dosc. walcz do konca pozniej pod cela bedziesz walczyl jak wspolokator bedzie sie dobieral do twojeog tylka :D i zobaczysz jak to jest jak ktos mowi nie a druga osoba nie rozumie :D

Gość kamil1979jgora
zaproponuj jej wyjazd na Fuerteventurę ( na Rodos teraz za zimno jest 20 st. i burze) żeby pogadać o waszym związku powiedz że nie będziesz jej napastował molestował itp. tylko normalny wyjazd posiedzicie sobie w ciepłym słoneczku przy basenie i porozmawiacie przez tydzień o Waszym związku przy jakichś drinkach

Gość a podała cię
dlatego że chciałeś z nią nawiązać kontakt? za to się chyba nie wsadza do więzienia? ile macie lat?

Gość kamil1979jgora
to jest tzw. stalking czyli jak najbardziej można za to pójść siedzieć

Gość bez powodu
policji sie nie wzywa, musialo byc cos powazniejszego tylko ze tego nie zalapales, jak dziewczyna ewidentnie cie nie chce to moze tylko znienawidziec za ciagle nachodzenie, zycie to nie komedia romantyczna, za duzo chyba ogladasz tego typu filmow skoro myslisz ze jak ja kochasz to bedziecie zyc dlugo i szczesliwie

Gość totaka
:| to musiałeś nieźle napaskudzić skoro policja musi interweniować.

Trzeba go było zadźgać kiedy się dowiedziałeś, za zabójstwo w afekcie pół roku w psychiatryku i zawiasy .. teraz będzie problem, bo jeśli go zabijesz to już będzie morderstwo z premedytacją i grozi ci dożywocie. Możesz jeszcze spróbować gościa sprowokować i zabić w obronie własnej, ale to dość niebezpieczna zagrywka.

Gość psychlo44443
Nie rozumiecie. Stalker to osoba chora psychicznie i ona zawsze bedzie sobie wmawiac ze ta druga osoba jednak cos do niej czuje i ze ma u niej szanse. W pewnym momencie dla was to juz absurd, dla osoby nekanej desperacja (skoro policje wezwala to znaczy ze ja psychicznie dręczysz i tyle) a stalker tego NIE WIDZI. Kazdy kosz, sygnał czy wprost słowa świadczące o tym ze ta druga osoba go nie kocha jest w umyśle chorej osoby jakos tłumaczona. Dostał kosza - pewnie nia miała czasu. dostał 4 kosza - pewnie jest nieśmiała i sie wstydzi dostał 100 kosza - to na pewno wpływ jej faceta/koleżanek/gwiazd dostał 10000 kosza, wezwana została policja - to na pewni coś tam ale ona MNIE KOCHA lub POKOCHA Nie traćcie czasu, nic co powiecie nie przekona go do tego ze nie ma szans, on nie jest zdolny do pojecia tego ze ona go nie chce i ze jest prześladowcą.

nie walczyć! jezeli podala na policje to znaczy ze czuje sie przez ciebie emocjonalnie szantazowana, przesladowana...znam to z kads mo byly tez mnie gnebil, szantazowal, grozil:9 to bylo straszne....