Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfjkjhkjljkljk

test ciazowy jak odczytac

Polecane posty

Gość fghfjkjhkjljkljk

mam pytanie czy negatywny wynik testu ciazowego oznacza ze nie ma absolutnie drugiej kreski? nawet jej cienia? staram sie o dziecko i dwa razy gdy zrobilam test to pojawiala sie taka ledwo widoczna kreska a w ciazy nie bylam. wiec stad moje pytanie czy to tak zawsze jest ze pojawia sie jakas bladziutka kreska czy nie powinno sie nic pokazac. przez te blade kreski tylko sobie niepotrzebnie nadziei narobilam

Gość azza
powtórz test za kilka dni -jeśli ciąża to będą wyraźniejsze kreski.

Gość Katia 67805
Ważne żeby nie odczytywać testu póżniej niż 10 min. Mnie jak robiłam testy to pojawiała się druga słabiutka kreseczka ale po kilku minutach i nie było ciąży. Pdobno po kilku minutach zachodzą w teście jakieś reakcje i może błędnie wskazywać.Jak od razu nie pojawia się kreska to należy go wyrzucić

Jak jest blada kreska to jest to oznaka ciąży.Bc może byłaś w ciąży pare tyg i doszło do samoistnego poronienia (50% kobiet roni pierwsze ciąże ,nie zdajac sobie sprawy ,że byly w ciązy). Ja na pierwszym teście miałam bladziutka kreske a na powtórzonym 2 dni pożniej-kreska była już dobrze widoczna. Test najlepiej robic rano,bo mocz nie jest rozcieńczony :)

Gość mama 3miesięcznego malca
moja bladakreska właśnie wisi pezy cycu :P

Gość fghfjkjhkjljkljk
dzieki za odpowiedzi:) tez mi sie wydaje ze bylam w tzw. ciazy biochemicznej bo w obu przypadkach okres spoznil mi sie kilka dni a zawsze mam regularny