Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto...........

Czy warto dac szansę ROZWODNIKOWI z DZIECKIEM???

Polecane posty

Pozanłam przez interenet fajnego faceta po 30tce , ale odrazu zapaliło mi sie czerwone swietełko gdy przyznał sie ze jest po rozwodzie i ma jedno dziecko... Słusznie? Sama mam 30 lat i marzy mi się rodzina i zastanawiam sie czy taki ktoś bedzie chciał ja jeszcze załoyć czy byc może ma juz jakis uraz? Nie chce tracic czasu na kogos kto nie chce załozyc rodziny

Gość dfdfdfdfsdf
ja bym nie dala, bo obrzydzają mnie tacy faceci, juz bym wolala wdowca

Gość jednoosobowy głos tłumu
internet:D:classic_cool:

Mi nie rpzeszkadza to ze jest po rozwodzie i ze ma dziecko bo róznie w zyciu sie układa, natomiast zatanawiam się czy taki facet nie bedzie unikał tememu slubu w następnym zwiazku i powiekszenia rodziny...

Gość Xenomorph
Zależy ci na ślubie czy założeniu rodziny? Wiele osób, które znam a są już po rozwodzie twierdzi, że więcej nie popełni tego błędu (ślub). Jedna nauczka wystarczy.

Zalezy mi na normlanej rodzinie, czyli maz dzieci w przyszłosci. Nie mam zamairu tracić czasu na jakiś zwiazek nie prowadzacy do nikąd.Wlasnie tego sie obawiam ze kalawer szybiej bez oporów sie zdecyduje a rozwodnik bedzie mial opory

a z drugiej strony to mysle sobie ze gdyby był taki zrazony to szukałby młodej dziewczyny albo kobiety z dzieckiem. A on mnie wyszukał i zagaduje a wie ze chce miec dzieci i rodzinę

Gość Xenomorph
To, że szuka nie oznacza że mu ślub w głowie. Rodzinę można mieć i być szczęśliwym bez ślubu.

xeno to po co mnie bajeruje skoro wie ze dla mnie to ważne?

Gość pici mini
ja mam dokładnie takie samo stanowisko jak Ty, mam 29 lat i nie chce się wiązać z rozwodnikiem i broń boże z dzieckiem narazie mam taką wizję, że są wolni faceci i po co mam brnąć w coś takiego skoro sama jestem wolna panna bez dzieci

Gość nghnhnhgxhg
a jak ma na imię na M?

pici mini ale ja go nie skreslam za to ze mu w zyciu nie wyszło, teraz rozwodu to normalka, mi bardziej chodzi o to ze mam juz 30 lat i naprawde chcialabym poznac kogos komu zalezy tak jak mi na zalozeniu rodziny. Boje sie ze ktos kto ma juz dziecko nie ebdzie chciał miec dzieci albo nie tak szybko

Gość asiaaaaaa86
Najlepiej go wybadaj jaki ma pogląd na małżeństwo, czy ewentualnie chciałby założyć rodzinę i przede wszystkim dlaczego się rozwiódł, o ważne, jeżeli z jego winy, bo np. zdradził to od razu go skreśla, ja wolalabym rozwodnika niż wdowca, bo wdowiec może dalej kochać żonę, tęsknić itp. a rozwodnik ma pewnie z byłą ochłodzone relacje. Poza tym taki kawaler w wieku 30 lat to też nie musi być idealny, może być lekkoduchem, itp. także trzeba poznać człowieka, jego charakter. A dziecko mieszka z nim czy z matką?

asia masz racje bede musiala go wybadac, w każdym razie bez ogródek powiedziałm mu ze marzy mi sie rodzinka i on dalej utrzymuje ze mna kontakt wiec mysle ze gdyby był lekkoduchem to juz znalazłaby sobie inną. Nie wiem czy dziecko mieszka z nim bo o to nie pytałam, ale wątpie ze z nim bo rpzeciez w polsce to zawsze matki sprawują opiekę nad dzieckiem

Gość to ci powiem
że ja na jego miejscu bym się wystraszyła. nie wiem ile sie znacie ale myślę że niedługo , a ty już mu jasno i dobitnie powiedziałaś ze zależy ci na rodzinie. No tak, obojętnie kto, obojętnie jak, byle załozyć rodzinę. A ta panna 29letnia to już jest stare pu..o i kawalera wątpię czy znajdzie. Wasz czas dziewczyny juz dawno minął, przykre ale prawdziwe i teraz czeka tylko ktoś z odzysku i to jeszcze jak bedzie was chciał

Gość pici mini
pruchno nie pruchno... ale zawsze moge wziąść sobie młodszego np. o 3 lata, tacy kawalerowie sie jeszcze znajdą

a czemu tkos komu też zalezy na szczeliwej rodzince miałby się wystraszyć?:-) wystraszyć sie może tylko ten któremu nie w głowie takie rzeczy, takze ja nie mam zamairu owijac w bawełne. Marzę o rodzinie ale kto piowiedział że z byle kim? Po pierwsze chce sie zakochać, być szczesliwa w zwaizku iw tedy założyć rodzinę co w tym dziwnego? ale co ja ci bede tłumaczyc i to komus kto uważa ze 30 latka to stare próchno:-D

pici jakie próchno??? ja sie za takie nie uważam, jestem atrakcyjną kobieta nie narzekam na powodzenie u facetów gdybym tylko chciała z byle kim to juz 10 razy bym wyszła za mąz i urodziła dzieci. Szukam swojego szczeslia bo zwiazek mi sie niedawno rozpadł, co w tym dziwnego? I co w tym dziwngo ze chce założyć tez rodzine?

Gość to ci powiem
pici mini - stań twardo na ziemi obiema nogami i nie oszukuj sama siebie. Wiem ze nikt nie chce być sam, ale nie miejmy wygórowanych aspiracji o sobie i nie szukajmy królewicza na białym koniu, bo to dobre ale w bajkach. A co do mlodszego od ciebie, to jeszcze sie zastanów czy ten młodszy poleci na starą pupcię, że nie powiem dosadniej. Mężczyżni też wolą młodsze i to dużo młodsze od siebie

Gość pici mini
czy warto on mnie nazwał stare pudło... to prawda 29 letnia kobieta to juz nie kobieta 21-23 letnia, ale nadal młoda, ja wyglądam nawet młodo, mówią że na 23

Gość to ci powiem
czy warto - dobrze cie rozumiem, ja też chce mieć rodzinę, ale na pewno po kilku randkach nie wystrzelę facetowi że MUSZĘ załozyc rodzine bo to działa odstraszajaco, tym bardziej ze już raz sie sparzył i teraz będzie ostrożniejszy. Dlaczego go poganiasz? Zegar biologiczny tyka?

Gość pici mini
to Ci powiem jedni wolą młodsze, inni starsze, nie kategoryzuj że wszyscy wolą młodsze a te 2-3 lata to żadna wielka różnica tak sądze... a 27 latek to jeszcze niezły kandydat na męża:)

Gość to ci powiem
niEdowiadajcie sobie, tam nie było PRÓCHNO. Jestem starsza od was i na pewno tak o sobie ani o was nie napiszę

Gość Mam brata starego kawalera 33
Mam brata, ma 33 lata, syna 13 lat - syn mieszka z matką. Stary kawaler, juz zanim urodziła to nie byli razem. Bardziej bym sie bała trafic na starego kawalera, bo widze po moim bracie ze on nie jest zdolny do zycia z druga osobą. Wystarczy mu kolega, praca, i własne łózko i swiety spokój. Brak kompromisów. Nie jest złym człowiekiem, zawsze pomorze (cos przewieź, zanieść, podwigac meble itp itd) ale do zycia w zwiazku sie nie nadaje :( Uboolewam bo nigdy nie bede miała bratowej - a ostatnia dziewczyna (na poczatku roku zapaliła sie iskierka nadzieji) była bardzo fajna :) Zepsuł to.

Gość Mam brata starego kawalera 33
pomoże*

Gość pici mini
no trzeba odróżniać pewne typy osób są kawalerowie, którzy w życiu mieli jakieś tylko incydenty z kobietami i nie są zdolni do założenia rodziny a są tacy którzy tworzyli z kobietami trwałe związki ale nie formalne i bez dzieci daj my na to z winy kobiety bo spotkałam sie z taka sytuacja ze on slub chcial a ona nie

Gość to ci powiem
pici mini - dajesz swietne rady i porady. Dzkoda tylko że nie potrafisz sobie znależć odpowiedniego kawalera. Wiem, wiem, wokół ciebie wianuszek, ale ty nie chcesz, bo jestes jeszcze za młoda na zakładanie rodziny

Gość pici mini
to Ci powiem źle mnie zrozumiałeś/łaś ja nie mam nic przeciwko założeniu rodziny i wcale nie uważam że jestem na to za młoda, jedynie uważam że nie jestem jeszcze stara, ale nie trafiłam na swojego... nie układają mi się związki tak jakbym chciała, nic na to poradzić nie mogę...

Gość a co to jest ze
ja bym dała szanse, a co jakbys to ty była rozwódką z dzieckiem???pomyśl ze każdemu może sie to zdarzyć