Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletta rembaszewska

nienawidze swojego dziecka

Polecane posty

Nie napewno nie ja, ja swojego jeszcze nie ucze sikania do nocnika, jest za mały

czy ty pottrafisz rozdzielac osoby tylko na matki polki i pozbawione uczuc wyrachowane matki? sa jeszcze normalne kobiety ktore sa po prostu chca szczescia swojego dziecka. inna postawa jest dla mnie nienaturalna i wynaturzona. skoro ty jestes nieszczesliwa majac dziecko to ja nie widze wogole powodu dlaczego mialabys z nim zostawac? oddaj je ojcu!

Gość pomysl w ten sposób
może wywołasz uczucia , dziecko umiera na twoich oczach , co czujesz myslać o takiej wizji ?

Chyba nic bym nie czuła, moze tylko jakis strach, co bedzie dalej. Mi wystarczy pare godzin bez dzieciaka bym czuła, jakbym Go nigdy nie miała

Rodzina i znajomi by mnie zjedli gdybym dzieciaka zostawiła. Przed wszystkimi udaje dobra mamusie, a gdy jeste z nim sama to wole zajmowac sie wszystkim tylko nie nim. Niestety, ale jestem chyba nienormalna. Nie wiem z czego to wynika. Siedze w domu całymi dniami SAMA. Z nikim nie gadam, z nikim nie mam kontaktu. Nie wychodze, no moze tylko na zakupy. Schudłam, ale dbam o siebie, chociażby dla tego faceta z którym sie spotykam. Rutyna i szarosc kazdego dnia mnie zabija od wewnątrz, mam napady niekontrolowanej złosci agresji, mysli samobójcze ...

nie mam źle, ale sama ze sobą juz sie nie radze

Gość czy to nie przypadkiem
depresja poporodowa ? najlepiej zlinczować kobiete puste łby ! moze prościej poszukac przyczyny ?

Weź no ty zostaw któregoś dnia dziecko jego tatusiowi, wyjdz i juz nigdy nie wracaj.... Przestaniesz wszystkich gnebic

Gość śmigła
po pierwsze ile ty masz lat. po drugie czy ktokolwiek ci przy nim pomaga? ja miałam 3 małych dzieci. chwilami wydawało mi si e, ze zwariuje. poproś o pomoc kogoś z rodziny.

Gość DO AUTORKI, WAZNE!
Zamknijcie gęby puste durne idiotki, cholerne matki Polki. Dziewczyna ma ciężką depresję poporodowa, przechodząca już w psychoze. Choroba!!! Jej potrzebna jest pomoc, jak najszybciej!!! A nie szczekanie bezmozgowe pudła! Autorko, biegiem do psychiatry, dzisiaj, ajutro, szybko! Przeszłam sama depresję poporodowa, z objawami takimi samymi jak Twoje, na szczęście mieszkam w kraju, gdzie takie sprawy lekarze potrafią szybko wyłapać i zacząć leczenie. Straciłam tylko i aż 2 miesiące, a teraz kocham mojego chłopczyka bezgranicznie. A było tak źle, że siedziałam na schodach, z dzieckiem, spakowana torbą z jego rzeczami i czekałam na kogoś, kto będzie przechodził. Miałam plan oddać dziecko, i skończyć ze sobą. W kuchni na blacie zostawiłam mężowi list pożegnalny. Ale na szczescie mój anioł pojawił się wcześniej: pielęgniarka, która przyjechała na domową wizytę. To ona mnie uratowała, dzwoniąc od razu do lekarza, do męża, który zabrał mnie na pogotowie, gdzie przeszłam ewakuację, od razu spotkanie z psychologiem i antydepresanty. Po miesiącu brania Lexapro mój świat zmienił się o 180 stopni, moje dzieciątko jest dla mnie skarbem największym (ma 6 lat). Autorko, szukaj pomocy, jak najszybciej, te czarne chmury, ta niechęć, nienawiść do dziecka mija, kiedy wraca sie do normalności. Powodzenia i sciskam Cię mocno, trzymaj się kochana!!!

Gość fruzia is sick now
To oznaki deprezji. Ja wprawdzie dziecka nie mam, mam chad - obecnie faze depresji i gdyby nie leki byłoby już po mnie. Biegiem do psychiatry, zobaczysz jak sie zmieni Twpje zycie po lekach, ja żałuje że tak póxno poszłam