Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatmon

Porządki

Polecane posty

Gość brudaska na maksa
prowadzę akcję UWOLNIENIA KSIĄŻEK wyzbywam się całej beletrystyki, zostawiam tylko albumy, książki kucharskie, językowe i kilka ulubionych pozycji do kórych wracam przyrzekłam sobie, że od teraz każdą nową książkę wystawiam na Allegro zaraz po przeczytaniu

Gość bezzzzesnu
hmmm no to poukladaj ksiazki w taki sposob, zeby scierac tylko kawalek polki, zeby nie bylo zadnych szczelin, ewentualnie miedzy grzbietami a nastepna polka, ukladaj wielkoscia, wtedy tez wystarczy z grubsza przejechac szmatka, a takie generalne porzadki z wyciaganiem ksiazek to raz na jakis czas :)

Gość brudaska na maksa
inna sprawa, że dwa razy się zastanawiam zanim kupię coś do domu w końcu dom nie jest z gumy

Gość bezzzzesnu
Autorko, skoro masz 5 pokoi, w tej graciarni meza poustawiaj wszystko to, czego nie uzywacie, te firanki, czesci komputerow itd w pudlach jedno na drugim, pudla poopisuj zeby maz w razie potrzeby wiedzial gdzie szukac tych szpargalow. Nie daj sie!

Gość brudaska na maksa
jak wyzbędę się książek, to być może te co zostaną upchnę w zamykanej szafce, wtedy nie będą już mi się śnić po nocach

Gość mamusiakubusia27
A może zacznij od pozbycia się rzeczy niepotrzebnych, wyrzuć je i tyle. Ja kurze ścieram co drugi dzień, podłogi myję codziennie, sanitarkę co drugi dzień

Gość Zatmon
Dzieki, tak zrobie, dzis sie przejade po te pudla :)