Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszonaPOZNAN

nie zszyte krocze po porodzie

Polecane posty

bo tyle mniej więcej kosztuje podstawowa operacja. Około 100tys złotych płaci NFZ szpitalowi

Gość czy wy jesteście psycholkami?
cyt . wlacznie z tym ze na kubkach z kawa napisane jest "uwaga gorące" bo byscie sie idioci nie zorientowali . I wypowiadasz się znowu w temacie o którym nie masz pojecia i tylko osmieszasz swoją osobe , wiesz po co są te napisy żeby takie pół mózgi róznej maści jak ty nie rościły sobie prawa do odszkodowania w razie oparzenia , zabezpieczenie przed naciągaczami

Gość dfghju8765rt
pravik uspokoj sie- tak tu u nas źle?? to po kiego grzyba tysiące polaczków ustawia się do losowania wiz calymi rodzinkami?? po co we wszystkim bierze sie przyklad z zachodu?!?! ja rodząc dziecko w szpitalu miałam jednoosobową salę, rodzina mogła przebywac ze mną dzień i noc, mąż nawet nocował. Znieczulenie dostałam standardowo bez dawania w łapę i innych chorych akcji, no ale jacy to my jesteśmy zacofani i uposledzeni w tych USA;)

Gość polecam prof.Witolda Kedzie
nie znam hasla "podstawowa operacja" nie sadze, by taka pozycja istniala w cenniku NFZ :P

Gość a co inne kobiety w tej
rodzinie? zadna nie miala takiego przypadku? co Twoja mama na to?

Gość dfghju8765rt
po drugie w moim kraju Józek z poczty ma iphona, i za jedną wypłatę można kupić takich rzeczy kilka a po waszych pensjach widać, że na jednego was nie stać i tu to wielki szpan, az strach z telefonem na ulicę wyjść hahaha, wspaniała polska, tylko czemu tyle ludzi stąd ucieka między innymi do US?

ludzie, jestem lekarzem i wiem mniej więcej ile płaci NFZ szpitalowi. Wy nawet nie wiecie jakie są to sumy, bo to zależy od kontraktu, w przypadku osób nieubezpieczonych płacą oni ok 1/3 tej sumy.

Gość polecam prof.Witolda Kedzie
aaaa....i zapewne z tego bezmiaru szczescia wchodzisz na polskie forum, by sie wyzyc na "biednych Polaczkach" ?

Gość buhahahahaaaa
KOLEJNA Z KOMPLEKSEM - U NAS W AMERYCE :D!! TO SIEDŹ NA HAMERYKAŃSKIM FORUM, SKORO TAKA PANI Z CIEBIE!!

Gość dfghju8765rt
gdyby w polsce bylo inne prawo i moznabyloby pozwac kazdego za wszystko tez bys miala to napisane na kubku moja droga. w US mozesz pozwac nawet kochanke męża o odszkodowanie za rozbicie małzenstwa, więć może skończ wyskakiwać z thym kubkiem bo to swiadczy o twojej glupocie;)

Gość dfghju8765rt
będę siedzieć gdzie mi się podoba, tęsknie za wami magistry z kasy w tesco

Gość czy wy jesteście psycholkami?
myslisz ze oni pozywaja firme dlatego iż nie wiedzili ze kawa jest gorąca ? oni doskonale wiedzą ,byłabym skłonna stwierdzić ze prędzej polak nie wie niz miejscowy ,wiedzą też jak naciągnąć odszkodowanie za które mozna zyc latami a w polsce co dostaniesz ? gówno wielkie ochłapy, grosze , taka prawda

Gość dfghju8765rt
pravik uspokój się- za to w Polsce macie prawo jak ta lala. Morderczyni swojej corki niechcacy uciekla, jak zabijesz wlamywacza to dostaniesz wyrok, bo mogles byc bardziej delikatny podczas obrony wlasnej. no poprostu w polszy debili brak!

Gość co za śmietnik ze śmieciami !!
nikt nie może mieć swojego zdania bo jest zły i z patologii. Jesli ktoś uważa ze poród w domu jest patologią to cóż...jego rodzina wywowidzi sie z patologii bo babki jego nawet nie rodziły w domu tylko w polu !!! U kogoś widzicie a moze warto zajrzeć w swoje pokolenie? Wam CHOOJ do tego czy ktoś chce rodzić w szpitalu w domu czy w kartonie pod mostem !! Ale takie smieci jak WY nigdy tego nie pojmią

Gość Tak czytam i czytam
Kto miał wyjechać z tego kraju już wyjechał - do Anglii, Holandii, Francji, Niemiec, Norwegii, tam się bardziej opłaca niż do Ameryki, bo za Ocean to i daleko (nie można odwiedzać rodziny za często) i dolar nienajlepiej stoi. Czemu uważacie, że ta Ameryka to taka wyczekiwana? Może tak było 20 lat temu, teraz nikt już na nią tu nie patrzy jako na miejsce ewentualnej emigracji, są lepsze i bliższe miejsca.

nawet gdyby ktoś miałby mi zapłacić milion dolarów nie przeprowadziłabym się do stanów, więc nie pieprz że to marzenia wszystkich ludzi! niektórym emigrantom naprawdę się w dupach przewraca

nie sądzę że żyje Ci się lepiej niż mi, ale nie ma o co się licytować. Dobre życie to nie tylko dobre zarobki ;)

Gość dfghju8765rt
o jasne i wszyscy tak wspaniale zarabiacie teraz sie okazuje hahahahaha jak wszyscy na kafe

Gość dfghju8765rt
ciekawe skad sie biora w takim razie polsy emigranci we wszystkich krajach ktorych waluta stoi lepiej niz pln;) i dlaczego wyksztalcone magistry pracuja w fabrykach za 1200 zl.

Gość dfghju8765rt
pisze z bellaire i w pprzeciwienstwie do ciebie nie jestem zadna sprzataczka, pracuje sama na siebie i sprowadzam i wypozyczam samochody dla polaczkow ktorym w przeciwienstwie do was w zyciu wyszlo.

Gość Tak czytam i czytam
dfghju8765rt Jesteś zabawna. Przeczytaj sobie wszystkie swoje wpisy i wpisy innych dziewczyn. Naprawdę wychodzisz przy nich na zakompleksioną, histeryczną, niekulturalną, zawistną, rozżaloną, plującą jadem, ograniczoną osobę. Tak nie pisze kobieta pewna siebie i swoich życiowych sukcesów. Nie piszę tego z zawiści, ale z życzliwości - więcej uśmiechu i pozytywnego podejścia do życia i ludzi, skoro tak Ci w życiu dobrze.

Gość nożycee
Hej czy to nie provo -może autorka zwija się czytając wasze bluzgi i dyskusje...

Gość wystraszonaPOZNAN
nie, nie zwijam sie... choc przeczytalam... I niestety nie pojawila sie zadna rzeczowa wypowiedz 'fachowca' a dyskusja zupelnie nie w temacie... Trudno... Zaczne od konsultacji telefonicznej z lekarzem...

Gość oh yeah :)!!!
Myślę, że konsultacja telefoniczna z lekarzem to lepszy pomysł, niż ten o założeniu wątku na kafe :). Powodzenia.

Gość azza
A dlaczego jeszcze nie zadzwoniłaś?

Gość bezjajeczna i dobrze
byłas u lekarza? daj znac czy jest ok.

Gość szukaj mnie cierpliwie
dzien po dniu

Gość ciekawska ola
autorko i jak? wszystko dobrze?

Gość upupupuppp-
up

Gość upupupu
up