Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszonaPOZNAN

nie zszyte krocze po porodzie

Polecane posty

Gość wystraszonaPOZNAN
Jak tylko bede mogla zawdzwonic to to zrobie.

Gość 3463464
to nie cygan tylko arab jak wyjedziesz z Polski to juz zapomnij że odzyskasz dziecko, nawet gdy sie rozwiedziesz

Gość Killme
Ja to dziś będę cały czas o tobie myślała, bo jestem w głębokim szoku. Jak masz gdzie to uciekaj i to jak najszybciej, póki możesz.

Gość ala3233
Kiedyś byłam z facetem który dostępnymi manipulacji odebrał mi wolność. Długo sie po tym zbierała zrobiłam rodzine. Teraz jestem z osoba o brązowym kół skóry z innej kultury znów rodzina nie akceptuje mama ze mną nie gada i jej mama moja babcią reszta gada.mój mąż jestboaza spokoju cierpliwości gdyby ktoś znów chciał krzyczeć ponizac wytykal by mi brak idealnego charakteru inteligencji i wyglądu uciekam od razu gdybym sie przekonała któ to. Co więcej sie złego dzieje ul ciebie może chcesz jakoś pogadać na priv ?

Gość wystraszonaPOZNAN
Będę miała gdzie się podziać i jak schować po powrocie do Polski. Jednak najpierw muszę wrócić do Monachium by o tym myśleć. Mam już swoje plany, jednak najpierw muszę załatwić tę sprawę. Po prostu boję się o siebie. Jednak równie mocno boję się wstydu przed lekarzem i jego rekacji. Nie miałabym odwagi na taką prowokację, nie to mi w głowie.

Gość Killme
Zadzwoń jak tylko będziesz mogła, umów sie i nie wstydź, chodzi o twoje zdrowie. Jezeli będziesz mogła to napisz jak poszło i co powiedział lekarz.

Gość wystraszonaPOZNAN
ala3233 chetnie porozmawiam prywatnie z Toba...

Gość wystraszonaPOZNAN
To nie dyskusja o tym co mam w głowie... Najprościej kogoś oceniać, nie wiele wiedząc. Właśnie takiego podejścia obawiam się u lekarza. Zdaje sobie sprawę z mojej sytuacji, nie trzeba mi jej uświadamiać i jeszcze bardziej dołować.

Gość osz kurza masakra
dfghju8765rt -uzywaj Słonko mózgownicy w bardziej cywilizowany sposób.Kumasz misiu czy za trudne?

Gość ala3233
Napiszesz jakiś kontakt do siebie ?gg mail ?

Gość osz kurza masakra
wystraszona-w Lesznie jest moja siostra,była w podobnym zwiazku.Moze cos bedzie Ci w stanie doradzic? Dasz jakis kontakt do siebie?

Gość [o]dsdf
nie obawiaj sie lekarza, on jest po to, by pomoc, leczyc, a nie oceniac... powodzenia i zdrowia zycze

Gość poznanpoznanpoznanp
polecam Tomasza Piekarskiego, wporzadku koles, spojrzy moze i krzywo ale zrobi co bedzie trzeba :) przyjmuje na ogrodach w pon, sr i piatki. chodze do niego i bardzo czesto zapominam brac waznych rzeczy ze soba, nigdy nic zlego mi jeszcze nie powiedzial :) pojedz tam, gdzie masz najblizej :) i uciekaj- bedzie dobrze.

Gość polecam prof.Witolda Kedzie
kim Wy jestescie, jak wielkie sa Wasze kompleksy, ze musicie sie dowartosciowywac kosztem autorki tematu? Co to za poziom rozmowy - ciag wyzwisk? Tylko sobie wystawiacie swiadectwo, tylko sobie...

Gość zona gina
Na pewno nie będziesz mogła być zszyta po takim czasie, natomiast jeśli Twoja rana "paprze się" to najprawdopodobniej będziesz musiała zostać poddana zabiegowi, raczej wątpię że uda ci się to ukryć przed męzem

Gość wystraszonaPOZNAN
Nie wspominałam tu nic o dziecku. Dziecko miało kontakt z neonatologiem. Jest zdrowe i bezpieczne.

Gość kobiety na zachodzie rodzą w
domach i nie ma to nic wspólnego z religią , co więcej lekarze nie nacinają krocza tylko dopuszczają do tego aby samo pękło . Niekiedy w ogóle się tego nie zszywa. Nie panikujcie, kretynki.

Gość wystraszonaPOZNAN
nie wydaje mi sie zeby to sie moglo samo zrosnąć. Porod domowy jest czymś dość popularnym. Jednak nie odpowiada mi, i przerazilo mnie wlasnie ten brak szycia. A teraz po tym co czytam, widze, zeraczej juz szycie nie ma sensu po takim czasie. Wiec juz sama nie wiem.

Gość dfghju8765rt
rodzą w domach ale pod okiem pomocy medycznej, doprowadza sie do kontrolowanego pekniecia krocza gdyz taka rana goi sie szybciej niz rana cięta. jestescie glupie i tyle.skoro jej tak bronicie to nastepnym razem urodzcie dziecko w domu a porod niech wam odbierze tesciowa. tak? maz ci pozwolil pojsc z dzieckiem do neonatologa?! a tobie nie pozwolil rodzic w komfortowych warunkach?? a teraz nie pozwala skozystac z opieki medycznej?!

Gość wystraszonaPOZNAN
nie masz pojecia czlowieku nic o tych kregach kulturowych wiec skoncz te jalowa dyskusje, nie potrzeba tu kogos kto chce wody na mlyn lać.

Gość polecam prof.Witolda Kedzie
na Twoim miejscu poszlabym jednak do lekarza, kontrolnie. Jesli nie teraz, to po okresie pologu, czyli za miesiac, poltora.

Gość dfghju8765rt
no to skoro odpowiada ci ta kultura i tak zaciekle jej bronisz i kochasz swojego mezulka to nie probuj go oszukiwac tylko postepuj zgodnie z tym co nakazuje kultura i zostaw sobie rozerwana pizde, bo nie masz godnosci kobieto, robią ci krzywde a ty jeszcze bronisz 'kultury'. jestes zalosna, nie dziwie sie ze takie idiotki jak ty są poniewierane przez czarnuchow i ich 'kulturę', bo zadna normalna kobieta nie zgodzila by sie zeby ktokolwiek se nad nia znecal i ryzykowal zycie jej dziecka. jak juz wczesniej napisalam, skoro BRONISZ TEJ KULTURY TO TERAZ SIEDZ CICHO I CIERP.

Gość kobiety na zachodzie rodzą w
dfghju8765rt polecam promazynę i spacer, bo ewidentnie masz problem 🖐️

Gość ale jesteś głupia
nie dość ze wziełaś sobie za męża jakiegoś żydowskiego idiote to teraz będziesz do konca zycia chodziła z pipką jak wiadro z naroślami i bliznami- bo przecież mąż tak kazał ! a pózniej kopnie cię w zad i znajdzie młodszą bez rozklapichy między nogami jak mozna byc takim uległym czubkiem wobec frajera którego znasz pare lat ? i nie wiesz jak długo to małżeństwo potrwa ,jak mozna rozłozyc nogi przed rodziną tegoż frajera i ryzykować zyciem dziecka i swoim ?

Gość dfghju8765rt
no, w koncu ktos normalny sie wypowiedzial a nie same uległe cipki, ktore gotowe są rozłozyc nogi przed rodziną zeby tylko mezulek byl zadowolony hehe

Gość myszko, to ty sie
wypowiedzialas, tylko nick zmienilas :D