Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropeczka11

Zostawienie faceta

Polecane posty

Na jednym z wyjazdów weekendowych organizowanych przez znajomych , mój facet zaczął się bezczelnie zachowywać. Bezpodstawnie i publicznie zaczął mi robić uwagi na temat mojej osoby tzn. wyglądu, zachowania, tego co mówię. Wszystko mu przeszkadzało. Ośmieszył mnie przy swoich znajomych i nastawił ich przeciwko mnie. Następnego dnia nic nie pamiętał, udawał miłego a wieczorem znów zaczynał. Nie chciał rozmawiać. Ostrzegałam go, że wyjadę i zostanie ze znajomymi sam. Śmiał się wtedy i mówił, że nie będę potrafiła tego zrobić. Kolejnego dnia, powiedziałam mu, że się pakuję a on tylko wzruszył ramionami i śmiał się, mówił że i tak tego nie zrobię. Kiedy był ze znajomymi, zabrałam swoje bagaże i wyjechałam. Przez kolejne 2 dnie nie odzywał się, nawet nie zainteresował się gdzie jestem a 3 usłyszałam od niego, że mi nigdy nie wybaczy tego, że go zostawiłam tam, bo on tam niczego złego nie zrobił. Mówił, że mu wstyd przyniosłam. Jak to oceniacie?

A jak to można oceniać? Chyba zadajesz retoryczne pytanie. Przecież nikt nie napisze Ci, że zrobiłaś coś złego, bo tak nie jest. Twoja decyzja, czy chcesz to dalej ciągnąć z kimś, kto nawet nie rozumie co naodstawiał.

Gość Robert_.........
I hust mu w d..pe, daj sobie z nim spkój

Gość szczera az do bolu
bardzo dobrze wie co zrobil ale stara sie Ciebie zmanipulowac i podporzadkowac.

bezczelny, arogancki typ.Zartowac sobie mozna..... ale z siebie. Drwienie z kogos, to juz swinstwo i chamstwo. Masz odpowiedz tu w tych okresleniach z kim jestes .Amen.

I Ty się jeszcze zastanawiasz co robić? Zostaw chama i prostaka czym prędzej. No chyba, że chcesz wieść "ciekawe" życie z mnóstwem tematów na kafeterię ;)

I żeby nie było wątpliwości to, on inteligentny ale przeciętny z wyglądu chłopak. Ja ładna dziewczyna, wiem że się podobam innym, dbam o siebie, mam swoje zasady. Dlatego też wyjechałam nie dając się dalej takiemu traktowaniu.

Jesli on zrozumie swoj blad przeprosi, bedzie sie staral naprawic to wszystko to daj mu szanse, a jesli bedzie mial do Ciebie nieuzasadnione pretensje jak dotychczas daj sobie definitywnie z nim spokoj i nawet o nim nie mysl ;) pozdrawiam

alez twoje zmartwienia sa bezpodstawne.Jesli twoi znajomi maja troche trzezwiej oceny sytuacji, beda mieli taki sam obraz jego , jaki ja np. Nie musisz udawadniac, ze jestes wielbladem , jak jestes madra i poukladana osoba. Zostaw ten problem znajomym. Ciesz sie, ze umialas powiedziec STOP .

O nie przeprosi. To nie jest ten typ. Znajomi, jego znają dłużej niż mnie i jemu mogą uwierzyć.

jejku -uciekam juz. Nie rozumiem twoich dylematow teraz.Skoro uwierza jemu , Ty poszukaj sobie nowych znajomych.Co za problem?