Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam...

Czy to była zdrada?

Polecane posty

Jestem z facetem ponad rok, ale w tym czasie mielismy ok. 2 miesiące przerwy. Mój facet był moim pierwszym partnerem seksualnym. W czasie rozstania uprawiałam seks z kolegą (jednorazowo) a 2 tyg później przyjaciel zrobił mi minetę. Potem kontakt z moim byłym powrócił i znów zostaliśmy parą. Tak sie zastanawiam czy ja go zdradziłam, czy nie, bo przecież nie byliśmy razem? On ma mnie za ideał, że nigdy z nikim oprócz niego nie byłam i że nie mógłby beze mnie żyć. Żeby wiedział o tym to by mnie chyba zabił :P

Gość kara23456789
Teoretycznie to nie, ale powiedz mu o tym

nie znam sie ale raczej nie byla to zdrada ! ale dawac tak poprostu komus obcemu czy nwet jak sie zna tak poprostu to jest nie fajne zreszta co ja tam wiem

nigdy bym nie powiedziała mu o tym, bo wtedy rozstanioe było z jego winy, ale mimo to bardzo go kocham :) z resztą skad mam mieć pewność, że On nie spał z inną? Tego kolegę znałam wcześniej i troszka się z nim spotykałam, tzn On nawet chciał coś ze mną, ale skończyło to się na jednym razie

troszkę*

Gość abrakadabra88
nie musisz mu tego mowic skoro nie byliscie razem. co innego gdybys faktycznei zrobila to bedac z nim, zaslugiwalby na szczerosc jak kazdy. skad Ty wiesz co on wtedy wyprawial? tez nie wiesz i moze lepiej dla Was

No wlasnie nie wiem i nie chce wiedziec :) jemu tez bym nie powiedziała o tym co ja robiłam. Dobrze, przynajmniej w 100% teraz jestem pewna, że to nie była żadna zdrada. Tylko czasem jak mi mówi, że ja jestem taka tylko jego i tylko z nim to robiłam, to przypomina mi się, że tak nie było, mimo iż nie żałuję, że zrobiłam to z innym. Można powiedzieć, że była to też pewna rodzaju ciekawość, ale kocham tylko mojego faceta :)

Zdrada to nie była. Ale jak mówisz, że byłąś tylko jego, to powinnas mu powiedziec, ze tak nie było.

Gość abrakadabra88
bylas tylko jego badac z nim. Nie bedac bylas niczyja i robilas co chcialas. proste :)

Ale sztuczki. Wiadomo, że chodzi mu o to, że z nikim innym seksu nie uprawiała.

Nie powiem, bo nie wybaczyłby mi tego, mimo iż nie byliśmy razem, znam go. A nawet jeśli wybaczyłby to ciągle by mi to wypominał, że jak mogłam itp. Jest strasznym zazdrośnikiem, także wiem jak mogłoby się to skończyć.

oczywiście, że zdrada. inaczej nie bałabyś się o tym powiedzieć facetowi.

Gość abrakadabra88
ja mialam podobna sytuacje. z tym ze sie z nikim nie przespalam. calowalam sie. nie bylam z chlopakiem przez 4 miesiace.....zrobil sobie przerwe po 3 latach. kiedy sie zeszlismy aby byc szczera powiedzialam mu o wszystkim, pozniej bardzo zalowalam....bo mi to wypominal. teraz chodz minal rok czasem mi to jeszcze wypomni. wiec bez sensu mowic o czyms co nei dzialo sie bedac w zwiazku.

Gość abrakadabra88
teraz choc minal* SORRY :P

abrakadabra88 też tak sądzę, że nie ma sensu tego komplikować, bo tak jak wspominałam, znam jego charakter i jego zazdrość oraz to że nie przeżyłby tego, że ktoś inny mnie dotykał.

Gość Sławek_.........
Jak go kochcasz naprawdę u czujesz ze z nim bedzie ci dobrze, jak sex jest z nim nie gorszy niż z tamtymi - nie mów mu - dobrze radze. Późniejsza zazdrosć i porównywania, zniszy wasz zwiażek.

to nie była zdrada, nie mów mu o tym, a Ty chciałabyś wiedzieć, że Twój się w tamtym czasie przespał z inną?

Gość abrakadabra88
Sławek_......... zgadzam sie. bylo minelo i rob teraz wszystko by wam bylo dobrze razem. Skoro go kochasz, to wierze ze potrafisz sprawic by on faktycznie poczul ze jestes jego tylko:)

Czyli chcesz budować ponownie związek na braku szczerości?Skoro nie byliście razem to dlaczego teraz się tak boisz?Szczerość i zaufanie w związku to podstawa a tu tego nie ma...Kochałaś go bardzo i kochasz ale nie na tyle,by szczerze z nim porozmawiać i by nie przespać się z kumplem krótko po rozstaniu z wielką miłością niby?Hmm...

Gość Sławek_.........
Powiem Ci od siebie jako facet, nie chaił bym się z taka informacja zmierzyć. Chociaż przyznam, żal mi go, i niby nie powinienem Cię ganić, bo sam raz zdradziłem, ale tak jak siebie nie cenię, podobnne mysli przychodza mi o tobie. Przykre.

Tak jesteśmy szczęśliwi i przyznam szczerze, że miedzy nami jest dużo lepiej niż przedtem. Nie wyobrażam sobie teraz, że mielibyśmy się rozstać. A w łożku z nim jest mi dużo lepiej przede wszystkim dlatego, że jest miłość.

żab-X chyba od Ciebie ;]

Gość Sławek_.........
Z reszta tez nie wiem na jakiej zasadzie daliście sobie przerwe - z aprobata na próbowanie "życia" czy nie. Tak czy siak czas leczy rany i najlepiej o tym porostu zapomnieć i nie mówić jak juz napisałem.

Wiem, że to nie jest godne pochwały. Ale rozstanie było z jego winy i On dobrze o tym wie, bo sam potem zabiegał, nie zdradził mnie czy coś, ale oszukiwał w inny sposób co nie jest teraz ważne. Ja wiem, że będać z nim nigdy bym go nie zdradziła i nawet nie myślę o innym facecie.

raczej od kolegi, który cię bzykał. albo od innych, którym kolega się pochwalił, że tak łatwo cie przebzykać.

Gość Sławek_.........
chociaż Tallallana - swoją wypowiedzią też daje do myślenia. Ty wiesz najlepiej - na jakiej zasadzie sie rozstaliscie. A szczerość to jedna z podstaw zwiazku.

Gość abrakadabra88
to nie byla zdrada i ludzie ktorzy pisza ze budujesz zwiazek na braku szczerosci chrzania glupoty. Bo nie jest wazne jaka bylas bez niego a jaka jestes z nim. i skoro jest tak jak piszesz to bardzo dobrze! Nic mu nie mow. szkoda by was bylo skoro jest wam dobrze. (nie pochwalam sypiania z ludzmi tak jak to zrobilas, ale to twoja sprawa. to nie zmienia faktu ze to nie byla zdrada i juz)

A co do tego, że mógłby się dowiedzieć, nie ma możliwości. dziekuje wam bardzo ;)