Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joelcyn 21

Przyłapałam mojego faceta na onanizowaniu się - co z tym zrobić ?

Polecane posty

Gość Joelcyn 21

Zacznę od tego, że jesteśmy razem od 2 lat. ja mam 23 lat a on 25. Nie kochaliśmy się bo nie jestem jeszcze gotowa albo może poczekamy w ogóle do ślubu bo to ma być wyjątkowe mistyczne wręcz przeżycie. Od roku mieszkamy razem. Wczoraj przyszłam wcześniej z zajęć i weszłam do pokoju gdzie on ogladając gołe panienki robił sobie dobrze :o Poczułam się jak by mi ktoś w twarz dał. Jak on mógł ? NIe mógł poczekać ? Przecież to takie zwierzęce :o Brzydzę się nim teraz. On nie wie o co mi chodzi i jest zły że zareagowałam nerwowo. Zastanawiam się czy nie zostawić kogoś takiego kto zachowuje się jak zwierzę :o Nie potrafię tego pojąć :( Jak on mógł mi to zrobić :( Czuje się oszukana i zdradzona, to tak bardzo boli :(

Dziewczyno a w jaki sposób on ma rozładować napięcie, emocje. skoro mieszkacie razem, a nie kochacie się to normalne, że facet ma potrzeby.

Gość ja pitole, ale masz problem
a myślałaś że on nigdy się nie zaspokaja?? jest zdrowym, młodym facetem więc to normalne :O to chyba prowo :O

Gość just12
ja dołączyłabym do mojego faceta a nie robiła awantury ;)

Gość Joelcyn 21
Ale od razu powiedziałam mu że nie życzę sobie takich zachowań a my pierwszy raz będziemy mieli wtedy, gdy uznam to za stosowne, i gdy będę gotowa. Skoro jesteśmy razem to on akceptuje moje zasady. Okazuje się, że niekoniecznie i czuje się oszukana i zdradzona :o I TO JA JESTEM NIENORMALNA ???? TY CHYBA NIE WIESZ CO MÓWISZ IDIOTKO !!!!!:o

No to powiedz w takim razie jak on ma zaspokajać swoje potrzeby, które jak każdy facet posiada. Dziwne jest to, że ty nie masz żadnych potrzeb sexualnych. A faceci po prostu muszą jak to się mówi ulżyć sobie, tak ich stworzyła natura

Gość Joelcyn 21
Poza tym robienie sobie dobrze patrząc na zdjęcia jakiś silikonowych dziuń jest dla mnie upokarzające i jest policzkiem wymierzonym we mnie !! To, że wy akceptujecie takie rzeczy jak onanizm macie coś nie tak z głową. Gdzie wasz system wartości ?? Jaki on jest ? Wynaturzenia takie jak masturbacja czy np sex oralny nigdy nie zostaną zaakceptowane przez normalne osoby :o Mnie to brzydzi i postawiłam sprawę jasno. On to zaakceptował i skoro tak to musi się tego trzymać. Skąd niekonsekwencja ? On mnie po prostu nie szanuje i w dupie ma moje zasady :o I ja mam to spokojnie przyjmować ? Chyba was powaliło :o

Gość ja pitole,
a ty sobie nie robisz dobrze??? :O

To naprawdę jakieś prowo, albo jesteś totalną debilką, sex oralny nie jest normalny????!!!! przecież to sama przyjemność, i jeśli dwoje ludzi się kocha, ufa sobie to jest to coś cudownego. a poza ty jeśli mówisz, że nie jest normalne masturbacja i oglądanie gołych lasek, to powiedz co mu innego pozostaje skoro nie może u Ciebie tego dostać. Jakoś nie wróżę wam długiej przyszłości

Dlaczego tylko on ma się przychylać do Twoich zasad? A pytałaś jakie on ma potrzeby? Nie usprawiedliwiam- nie wiem jakie tam sobie poustalaliście zasady- ale może widocznie on ma inne potrzeby niż Twoje?

Gość Joelcyn 21
"Facet w tym wieku normalne że jak sie nie spuści to mu w dekiel bije" - to nie facet a jakieś zwierzę :o A czy ja to robię ? Jestem normalna i dla mnie takie rzeczy są niepotrzebne bo nie jestem jakaś niezaspokojona nimfomanka :o Seks wystarczy, ale na niego nie jestem jeszcze gotowa i dlatego nie zrobiliśmy tego. On to rozumie i akceptuje. A przynajmniej akceptował. Nie wiem skąd takie zachowanie u niego. Kiedyś dwa razy przyłapałam go na tym i zrobiłam mu awanturę, wyprowadziłam się do rodziców to zrozumiał swój błąd i mnie przepraszał, długo przepraszał aż zmiękłam. Tym dałam mu nauczkę, że takiego stanu nie akceptuję i nigdy nie zaakceptuję. Kocham go ale martwi mnie to co zrobił :o To jest człowiek a nie jakieś zwierzę !! :o

Gość damianooo
normalny facet w tym wieku musi sie spuscic minimum co 2 dni

Czy ty nie rozumiesz, że facet jest inaczej zbudowany i musi pozbyć się czasem napięcia i nasienia :-) taka jest natura i jej się nie da oszukać, jak się nie pozbędzie w ten sposób to czasem bywają mokre noce, ale wiem, że zanim to nastąpi to naprawde dla faceta to jest duże napięcie

Gość sdgfsdthtrwsgvedddddd
przylapalas go?? no i co z tego. pomoz mu. ciagnij druta suko.

Gość damianooo
wiekszosc facetow to robi, nawet ci w zwiazkach, wiec nie masz co dramatyzowac

Gość Joelcyn 21
To, że wy swoim facetom pozwalacie na takie rzeczy jak walenie, spuszczanie się do ust czy seks w odbyt to może skonsumujcie też własne stolce co ? To jest tak samo obrzydliwe jak tamte rzeczy :o To, że ktoś ma swoje zasady których nie łamie i wymaga tego od swojego partnera to coś złego ? A nazwanie mnie kretynką świadczy o waszym ograniczeniu umysłowym :o

Oj, już tak nie wjeżdżajcie- facet sam wiedział na co się pisał, nikt go nie zmuszał. Idiotyczne wymogi czy nie- jeśli razem ustalili jakieś tam zasady i mięli się ich trzymać to co w tym dziwnego, że się dziewczyna teraz spina? Mógł pertraktować wcześniej, a nie głupio przytakiwać :)

Gość damianooo
fiut nalezy do faceta wiec nie masz tu co do pozwalania

Gość ja pitole,
a potem będzie zakładała tematy w stylu "mój facet mnie zdradza-co z tym zrobić" :O

Gość jeżeli to nie prowokacja..
to naprawdę żal mi tego faceta. To jest normalne, że ma potrzeby, a w Tobie, autorko widzę tylko egoizm. Myślisz, że sama sobie możesz ustalać zasady, a on się musi dostosować tak? Myślisz że w życiu też tak zawsze będzie, owiniesz go sobie wokół palca i będzie tańczył jak mu zagrasz.. otóż.. powiem Ci, jak się kończy takie życie z (pozornie) pantoflarzem - zdradą. Masturbacja to drobiazg, a patrzenie na ekran nie jest tym samym, czym seks z inną kobietą. Mieszkasz z nim, ale dotknąć się nie pozwolisz... żałosne. Mistyczna noc poślubna??? Obudź się. Mówiłaś mu już, że seksu oralnego nie uznajesz? Moim zdaniem Wasza ewentualna noc poślubna skończy się tym, że jak tylko zostaniecie sami, Ty zaśniesz.. a potem seks raz na miesiąc w celu spłodzenia dziecka. Lepiej się rozstańcie już teraz i poszukaj faceta, który również seksu nie potrzebuje.

Gość Joelcyn 21
Polly84 - dokładnie. Ja ustaliłam zasady i albo on siędo nich przystosuje albo auf wiedersehen ! Skoro tego nie zrobił znaczy że akceptuje moje zasady. Ciesze się, że ktoś mnie popiera, że znalazł się ktoś normalny w tłumie tych idiotów :o A co do prowokacji - sama jesteś prowokacją żabko :o

Gość sdgfsdthtrwsgvedddddd
joelcyn - obzydliwy to jest twoj ograniczony rozum pierdoło.

Gość ja pitole,
"Ja ustaliłam zasady i albo on siędo nich przystosuje albo auf wiedersehen" podejrzewam, że jesteś terrorystką w tym związku i po ślubie będziesz chłopa bić laczem jak ci kawy na kolanach nie przyniesie! moja racja jest najmojsza!!! taka jestem zła :O

No własnie napisałaś - ty ustaliłaś zasady!!! a on co?? nie ma nic do powiedzenia? ty nie dość, że jesteś kretynką to jeszcze jakimś egoistycznym tyranem. Pomyśl może że on też jest człowiekiem który ma jakieś uczucia i potrzeby, a nie tylko ty i ty

Gość Magda psycholog
Joelcyn 21 przykro mi ale wydaje mi się że masz zaburzenia psychiczne. Zapraszam do gabinetu, facet się na to zgodził bo Cię kocha szkoda że i tego nie rozumiesz, a robi to po kryjomu bo tak jak piszą wszyscy no niestety w pełni sprawny mężczyzna musi się "spuścić", a chęć sexu w tym wieku jest naprawdę mega ogromna u faceta.

Pola to przecież łańcuchem go nie trzymała. Przeciętny facet w pośpiechu by zwiał widząc takie zasady, ale on świadomie je akceptował. Powinna po prostu znaleźć kogoś z podobnym temperamentem i przekonaniami, bo widać, że tu oboje mają raczej skrajnie różne podejście do tematu.

Gość normalnie nie wierzę
Masz 23 lata i nie jesteś gotowa? To kiedy masz zamiar być, ok.40? Jak dla mnie to prowo, albo ty masz coś nie tak z deklem. Do mieszkania z facetem dojrzałaś, a do seksu już nie. Ciesz się, ze wali pod zdjęcia, bo każdy normalny facet już dawno kopnąłby cię w d...

Gość Ten facet
to chyba jakis idiota,skoro chce się z Toba ożenić!