Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuydy555kg

prawo jazdy 1-oblany

Polecane posty

Gość chuydy555kg

nie zdałem dzis na prawko,za pierwszym podejsciem,sam nie wiem czy to moja wina,czy egzaminator przesadził,ale raczej moja.mam problem,przed tym egzaminem sie nie stresowałem,i dobrze mi sie jezdziło,juz grubo ponad 40 minut,nastepny mam za miesiac dopiero :( i matrwie sie ze go nie zdam i tym poprawkowym juz sie stresuje,ze zapomone jak sie jezdzi itp/macie jakies rady?

Gość chuydy555kg
ludzie,napiszcie cos,na pewno sa tu osoby,ktore zdaly albo jakos tez beda zdawac, nie wiem czy wykupienie 2h jazdy wystarczy? czy to sie zapomina czy nie?

Gość dziękuję za uznanie
ja też pierwszy oblałam, wzięłam kilka lekcji dodatkowych i po miesiącu zdałam za drugim razem ;)

Gość chuydy555kg
serio? a ile tych godzin dodatkowych?

Gość dziękuję za uznanie
chyba 4h no i z mężem trochę pojeździłam po mniej uczęszczanych drogach. Dużo też zależy od egzaminatora i jego humoru. Powodzenia

Gość haszanka
Ja zdałam za 3 :) Ale po pierwszym niezdanym to była rozpacz- płacz, nerwy, lament, cała się trzęsłam! :D

Gość fffrofijr
tego sie nie zapomina, ja mialam juz6 egzaminow, zabija mnie stres. wiec nie przezywaj ze za 1 nie zdales bo malo komu sie to udaje

Gość haszanka
Wykup koniecznie jazdy! Na tym nie oszczędzaj, bo to naprawdę idzie zapomnieć.

Gość haszanka
Oj tam, moja mama za 11 zdała :D A już płakała, załamywała się, chciała zrezygnować. Za jej prawko można by niezłe autko kupić :D

Gość chuydy555kg
ja czekam równy miesiac, wykupiłem 2 x po 1,5h i 1h na plac,mam nadzieje ze to starczy

Gość haszanka
To na czym konkretnie oblałeś?

Gość chuydy555kg
najpierw sie przyczepiła babka,ze na dwójce sie rozpedzam do 50dziesiatki,chodzi o te zatrzymanie,ale miałem bardzo krtóki odcinek,a potem miałem skrecac w lewo i wiedziałem ze musze przepuscic tych z naprzeciwka,zwolniłem, ale patrze,ze ten koles z naprzeciwka sie zatrzymał przed pasami,przed przejsciem i stoi bo ida ludzie,no to ja mówie,jade, a ona mi po chamulcach,wymuszenie i dziekuje bardzo.ale jakos naprawde sie nie bałem,wiem ze moge to zdac,znaczy wiedziałem,ale cos czuje ze teraz przez tym drugim bedzie gorzej

Gość haszanka
No to chłopie, zdasz na bank. Ale pamiętaj, nigdy nie jedź jak nie masz pierwszeństwa, nawet jak Cię ktoś przepuszcza, bo wtedy od razu Ci zahamuje. Mi instruktor to non stop powtarzał! Machnij kolesiowi ręką, niech jedzie i nie odwala takich akcji, jak widzi, że egzamin.

Gość chuydy555kg
no wiem,ale juz tak długo ,ponoc wczesniej kogos dzien wczesniej tez włąsnie tam oblała,no ciagle sobie powtarzam ze zdam,przez to sie chociaz nie stresowałem za pierwszym razem,duzo mi pomógł instruktor,pyta mnie czy mam juz sraczke(dzien wczesniej jak miałem plac)ja mówie ze jeszcze nie,ale troche sie bałem,a potem an placu sobie pogadalismy,bo ja tam myslałem ze na placu z nerów obleje,i on do mnie,ze przeciez cały czas to robie i stac mnie na to zeby zdac i zeby z teog placu wyjechac i dzieki niemu nic sie nie stresowałem praktycznie, zadne nogi z waty, nic,ale teraz cos przed tym drugim sie cykam, a to cały miesiac jeszcsze

Gość chuydy555kg
dzieki,mam nadzieje,ze zdam,ehhh wam tez powodzenia zycze!