Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malabrazowa

Kochamy sie raz na 2-3 miesiace bo ja nie chce seksu, pomocy ..

Polecane posty

Gość malabrazowa

Problem jest w mojej glowie, bo potwornie boje sie ciazy, nawet zabezpieczenia nie sa w stanie zagwarantowac mi spokoju - nie czerpie przyjemnosci z seksu bo caly czas sie zastanawiam, czy nie zajdę w ciązę, a po seksie do najblizszego okresu mam przespane noce z głowy. Uwielbiam orgazmy, uwielbiam z nim byc, zaspokajam go prawie codziennie innymi metodami ale to nie to samo, czasami uprawiamy seks analny ale mi to z kolei nie daje za wiele przyjemnosci i poza tym to nie jest rozwiazanie. Co robic, gdzie szukac pomocy? Moze psycholog mi pomoze, ale czy to nie jest wyjątkowo glupi i smieszny problem zeby az do psychologa chodzic..?

Moja kobieta ma taki sam problem, tylko przyczyny zupełnie inne niż Ty. Ma wieczny dylemat jak pogodzić chęć seksu z wiarą... Dlatego, jak znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie, to będzie wdzięczny, jak podzielisz się sposobem:)

Gość niein
Irracjonalny Strach przed ciaza nie jest taki zadki, psycholog moze byc calkiem wskazany. Poza tym jezeli nie planujecie wiecej dzieci to moze zasugeruj mezowi wazektomie? Niech on sie troche "poswieci" :P

A matko, jeżeli faktycznie zdecydujesz się mężowi zaproponować wazektomię, to i tak przed poleceniem partnerowi tej metody warto udać się do psychologa, bo może to być dla faceta cios.

eech męzczyźni , poszukajcie kochanki co zwycięży? niechęc do seksu czy miłośc do męża zwycięzy? moze dojda do wnoesku z eone beda zioanami a kochajac meza pozwola mu na kochanke zeby zadbala o ich milosc w nocy i dala zadowolenie hehehe