Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzwariowaaaaaaanawariatka

co ja wyprawiam, z nieznajomymi non stop

Polecane posty

Gość nauritius4434
Nie różnisz się niczym od tych grubasów co się ciągle objadają bo są uzależnieni od jedzenia czy narkomanów którzy muszą sobie dać w żyłę regularnie.

Grubasy z tym się rodzą, że muszą ciągle wpierrdalać. Tak samo jak ludzie, którzy czują potrzebę ciągłego uprawiania seksu. Nic ani nikt nie ma na to wpływu. Narkomani, palacze, alkoholicy mają wybór. To używki przejmują nad nimi kontrolę a nie wrodzona konieczność ich używania. To znacząca różnica. I nie pakujmy na przyszłość ludzi do jednego worka. Do tego większą schizą są anorektyczki, bo to też wpływ czynników zewnętrznych i trąci mi niezłym zjjebaniem mózgu. :O

Gość cxcxcx
nowy w miescie. z calego serca nie zycze ci by ktokolwiek z twoich bliskich kiedykolwiek zapadl na jedna ze wspomnianych z ciebie chorob. jak ty bardzo malo o zyciu wiesz...

wypowiedz przeintelektualizowana... nie sadze jesli mial bys / mieli byscie troche wiecej wiedzy wgladu w swiat sztuki tej dzisiejszej i tej dawnej jasnym bylo by dla ciebie/ was ze niemal kazdego czlowkieka ktory tworzy byl produktywny w wiekszym stopniu niz szewc dekarz etc. targaly takie namietnosci dewiacja to domena osob wybitnych jednakowoz skrajne zatracenie sie w niej jest bardzo destrukcyjne... wracajac do naszej kolezanki nimfo-alkoholo-hedonistki to pojawia sie mysl o spisaniu swoich doswiadczen .. bedzie to kolejny "pamietnik narkomanki" a moze "klopoty to meska specjalnosc" w wydaniu damski,m

Gość kaskaaaaaaaaaaa
tez bym tak chciala sprobowac jak autorka tematu, mam dwadziesciakilka lat i prawie nie mam doswiadczenia w sexie chyba dlatego ze jestem niesmiala bo zbyt ladna i sexy nie jestem

to jst choroba. Zaczyna się "ekscytująco" a potem zamienia się w zwykłą siekę. Taką samą jaką mają narkomani i alkoholicy. A tak poza tym, nie wiem czemu stulejarze tak się napalili. Naprawdę wkładanie pena w jezioro bezimiennej spermy jest takie fajne?

Gość catch_me_if_you_can
autorko, jesteś podwójnie uzależniona. witam w klubie ;)