Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasop

Kochałam się w dzień miesiączki.

Polecane posty

Gość Kasop

Dzisiaj powinnam dostać miesiączke, ale nie dostałam i dzisiaj także kochałam się z facetem z zabezpieczeniem, czy jest możliwość, abym zaszła w ciąże ?

Gość Kasop
Miesiąc temu miesiączka spóźniła się 4 dni, więc teraz pewnie też mi się spóźni, bo w ciągu odstępu od następnej miesiączki kochałam się z facetem 2/3 razy licząc dzisiaj.

Gość amerykaniepiszglupot
to zabezpieczyłaś się czy nie? jeśli tak to szanse na zajście w ciążę są takie same jak dzień wcześniej czy dzień później. jeśli nie - to ja tak właśnie zaszłam w ciążę, że kochałam się w dniu, w którym niby powinnam dostać okres a on się nie pojawił ;)

Gość Kasop
On używał prezerwatywy, nawet zużyliśmy kilka, ale żadna nie była uszkodzona, bo sprawdziliśmy po stosunku.

Gość laluna34
skoro prezerwatywy były ok,no to jaka ciąża???????

Gość Kasop
No, bo zawsze może być jakaś tam szansa, że może być ciąża. Albo może dzień w którym miałam dostać okresu, to w tym dniu jest większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ? Czy właśnie odwrotnie, lub czy to zwykły dzień, jak każdy inny ?

Gość kupasmiechutu
POLEGŁAM ... ha skad sie te schizy biorą ludzie jeden dzien sie spoznia i juz ciaza nie pomyslalas ze jestesmy w trakcie zmiany pory roku i organizmy tez zaczynaja inaczej funkcjonowac a ze zapytam dmuchaliscie je z ta sperma czy jak :D

Gość Kasop
Nie :) wlewałam wode do prezerwatywy, to najlepszy sposób, aby sprawdzić :)

Gość figpfagousoczusie
Gdyby była pęknieta kapala by z niej sperma nie uwazasz? :D

Gość Kasop
Tak prawda, ale czy nie lepiej mieć 100% pewności ? Więc wracając do tematu, ktoś coś poradzi ?

Gość figpfagousoczusie
Nie raz sie kochalam z moim w dniu w ktorym mialam dostac miesiaczke i w ciaze nie zaszlam ale okres np dostalam dzien pozniej nie boj zabci :) pisze serio czasem tak jest a miaalm tak kilka razy z rzedu wiec spokojna badz

Gość Kasop
O bardzo dziękuję :) A w jaki sposób zabezpieczacie się, on tylko prezerwatywy, czy Ty tylko tabletki ? Oczywiście, jeśli można wiedzieć.

Gość figpfagousoczusie
Zero zabepieczenia ale nie zostaje tak zwany stosunek przerwyany co tez zdrowy nie jest kiedys gumeczki pozniej tabletki a teraz nic ale tez juz mamy spory staz wiec nie musimy uwazac :) ale jesli nie chcesz ciazy itp idz po tabletki tylko dlugo nie bierz przerwe zrob

Gość Kasop
My na samych gumkach i mamy nadzieję, że nic nie będzie, że okres dostane,bo w końcu były w porządku prezerwatywy, ale i tak stresujemy się.

Gość ccccccccccccccccccccccccccccc
ooooooooo następne dziecko bravo, wiesz od pocałunku też mozna zajść, a bocian przynosi dziecko i mikołaj prezenty, w boże narodzenie aniołek lub dziadek mróz . buhahahahaha

Gość bialamasajka
Jak na dniach dostaniesz miesiączkę to nie ma możliwości zapłodnienia - masz dni niepłodne. Określaj je sobie na bieżąco, przyda ci się to. Fajne i tanie są mikroskopy owulacyjne do tego

Gość bialamasajka
Jak na dniach dostaniesz miesiączkę to nie ma możliwości zapłodnienia - masz dni niepłodne. Określaj je sobie na bieżąco, przyda ci się to. Fajne i tanie są mikroskopy owulacyjne do tego