Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luśka50

moja synowa obrażona?

Polecane posty

Gość luśka50

zostawiła nam pod opiekę córke,która ma roczek,chciałam jej zrobić niespodzianke i przebiłam małej uszy,to się obraziła że bez pytania,i że córki więcej nie zostawi:(kilka dni temu o tym rozmawiałyśmy i mówiła że by przebiła ale nie ma odwagi,to ją wyręczyłam,więc o co chodzi?

Gość hue hue hue
chyba bym się wściekła za taką "niespodziankę" :O z całym szacunkiem...

Gość luśka50
ale przecież chciała...

Gość Dasasetka
ech...przecież to jej dziecko i ona ma prawo decydować o tym czy ma mieć kolczyki czy nie...a przecież mogło jej się odwidzieć....

Gość niopipj
to nie jest prezent typu nowa zabawka tylko sprawa o której powinni wiedzieć rodzice

Gość Kobitka co wie
Prowo jakies czy co? I co ze chciala, nie Twoje dziecko nie Twoja decyzja. Gdyby moja mama albo tesciowa mojej corce uszy przebily bez pytania chybabym lby pourywala.] Tak sie nie robi i tyle.

Gość luśka50
no ale za takie coś mam nie widywać wnuczki?

Gość Kobitka co wie
To ci powiem jako matka - z mojego punktu widzenia to brak odpowiedzialnosci z twojej strony. Dzis przebilas jej uszy bez pytania a jutro co? Bedziesz wozic samochodem bez fotelika i zrobisz wypadek? Przesadzam ale chyba rozumiesz do czego zmierzam - zawiodlas jej zaufanie i sie nie dziw ze teraz wnuuczki nie zobaczysz az ja udobruchasz. Dziewczyna sie zbulwersowala nie bez powodu.

Gość Dasasetka
babciu pamiętaj żeby nie iść z dzieckiem do studia tatuaży....jak synowa będzie mówić o tatuażu z chipsów....

Gość FHJGVHJ
Naprawdę jeszcze się musisz pytać dlaczego jest obrażona? To NIE JEST Twoje dziecko, mogłas kupić kolczyki dla małej, ale przebijać uszy??? Zgadzam się z osobą powyżej: zawiodłas zaufanie synowej. Przepraszaj! I to kilka razy na dzień!

Gość elzbietk0101
powinnas była zapytać !!!

Gość luśka50
ale żeby odrazu się nieodzywała? zawsze mi się wydawała taką grzeczną dziewczyną,a tu proszę,a syn mówi że nic takiego się nie stało a ona się focha

Gość niopipj
nadal nie rozumiesz że ma prawo być zła?

Gość FHJGVHJ
Luska, jestem młodsza od Ciebie tylko o kilka lat, ale jakoś nie mogę zrozumieć, jak kobieta w Twoim wieku może nawet mieć takie dylematy. Gdyby Twoja teściowa wzięła Twojego syna, kiedy był malutki i obciela mu włosy na łyso to też byś się wściekła. Przepros dziewczynę i kup im obu kolczyki za karę. Przegiecie zrobiłas i tyle, teraz za nie płać.

Gość luśka50
może i macie rację?...

Gość Kobitka co wie
Idz i przepros. Nie ma znaczenia co powiedzial Twoj syn ktory chwilowo jest miedzy mlotem a kowadlem (pomysl, wspierac wsciekla zone czy bronic bezmyslna matke?). Zrobilas cos na prawde glupiego i niepdpowiedzialnego. Trzeba sie bylo zastanowic i najpierw zapytac czy mozesz dziecku na cale zycie zmienic wyglad.

Gość luśka50
wcześniej tak do tego nie podchodziłam,no faktycznie nie przemyslałam,ale ma prawo żeby nie zostawiać u nas córki?dzwoniłam ale nie odbiera...

Gość XxJKxX
No też bym zadowolona nie była na miejscu Twojej synowej... To było nie rozsądne z z Twojej strony. Skoro teraz nie odbiera telefonu, to myślę, że powinnaś dać jej ochłonąć, zostawić sprawę na kilka dni po czym porozmawiać z synem, poprosić go żeby przekazał żonie że chcesz z nią porozmawiać i przeprosić gdyż zrozumiałaś, że zrobiłaś błąd a bardzo zależy Ci na zgodzie i na widywaniu swojej wnusi. Myślę że w końcu zmięknie :) pozdrawiam

Gość gość
Wiesz co, mam nadzieję, że nie było to np u kosmetyczki tylko u profesjonalisty.

Gość zielonaa331
hehe hehe hehe! XD