Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalallalallal33333

nie wiem jak mam jej to przetłumaczyć mojej koleżance

Polecane posty

Pomóżcie mi bo ja już nie wiem co mam robić chodzi o moją dobrą koleżankę spotyka się z facetem już od 3 miesięcy ja jej mówiłam że to jest zły pomysł z związkami otwartymi zawsze jakaś strona się zakochuje i ona się zakochała w nim tłumacze jej że on ja rani tym bo ona szuka miłość a on z nią tylko uprawia seks mówił jej że on nie chodzi z dziewczynami tylko się z nimi spotyka nie wie jak jej przetłumaczyć że nic z tego nie będzie ona sie w nim coraz bardziej zakochuje i nie chce zerwać kontaktu

Jak dziewczyna jest zakochana, to trudno będzie ją przekonać. Spróbuj jej powiedzieć, że ona traci czas i że takich jak ona, on może mieć kilka. Im dłużej w tym tkwi będzie coraz trudniej z tego wybrnąć.

wcześniej była w związku z facet który traktował ją jak ścierwo wyzywał ją od dziwek itp nie dawno się dowiedziałam że potrafił ją kopną albo wykręcić rękę znosiła to przez 4 lata w końcu z nim zerwała i spotyka się teraz z największym kurwiarzem ona się w nim zakochała bo on mów do niej czuła słówka przynosi śniadanie do łóżka ale on się nią bawi nie obchodzą go jej uczucia nawet do mnie się podwalał jak jej to powiedziałam to mi nie uwierzyła już jej to przeszkadza że spotyka się z innym kobietami mówiła że to tylko seks mówi mu że jej te układ odpowiada ma nadziej że ją pokocha jest taka naiwna nie chce żeby znowu cierpiał jest dla mnie jak siostra znamy się od dziecka

Dziewczyna na siłę szuka akceptacji, po poprzednim nieudanym związku. Teraz jest zakochana i zaślepiona, nie dostrzega faktów i niestety czuję, że kolejny facet ją zrani.

Gość nie przetlumaczysz
tej dziewczynie .Wczesniej tez byla w zwiazku toksycznym.Ta kobieta tak ma , ze nie umie oceniac, nie umie wybierac .Przyciaga toksycznych osobnikow i ratunku dla niej nie ma.Musialaby poddac sie terapii i na nowo uporzadkowac sobie wartosci, ktorymi powinno sie kierowac przy wyborze partnera. Moze wychodzi z domu toksycznego?

tak jej ojciec bił jej matkę wiem że ją nie bił jej siostrę pobił ale ona była zastraszana przez niego wyżywał się na nią psychicznie jak była mała miła 7 lat spała z nożem pod poduszką tak się bała go

jak by była tak możliwość to bym to zrobiła ja nawet nie wiem gdzie on mieszka 2 razy go widziałam na oczy

jak bym miała taką możliwość ona telefon ma cały czas przy sobie poważnie wam mówią nawet jak do toalety idzie to go bierze wszędzie

W tej sytuacji, możesz się tylko przyglądać jak się sparzy i przyjdzie do Ciebie abyś ją pocieszyła....

pewnie już za nie długo tak będzie

Gość nie przetlumaczysz
milo , ze ma taka kolezanke , jak Ty .Jedyne co mozesz zrobic to byc przy niej , jesli dostanie kolejnego kopniaka . Nic nie zrobisz wiecej.

Gość prelekeka
Ja bym taką na psychologa namówiła.

on chodziła na terapie ale przerwał ja tylko że ona wpadał w anoreksje dlatego się leczyła on ma taką słabą psychikę boje sie ze kiedyś togo wszystkiego nie zniesie