Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropki..

Dla drobnych przedsiębiorców!

Polecane posty

Gość dekret
nie mamy podobnie a moje ptranie dotyczyło w jakiej branży pracujesz - ale skoro uważsz ,ze najlepszym rozwiązneiem edize jećzenie i ojczenie to powodzenia . Mam sklep i żyje całkiem nie zle . Ale staram sie i dużo pracuję ,nie jećze i nie narzekam .

dekret rozwaliłeś autorce topik :) zdaje sie ,ze nie chciała rady tylko ponarzekać i poczuć ,ze wszyscy maja tak samo :)

Gość kropki..
Poczekaj jak ci lidla otworza i biedronek kilka i galerię handlową pod nosem z połudnowej strony a po roku z północnej po dwóch latach od wschodu a potem zachodu to będziesz inaczej śpiewał!

Gość dekret
na wsi mieszkam . na dużej wsi , blisko bogatego miasta . I nie walczę z marketami ale je wykorzystuję :)

Gość dekret
i mam ten sklep już ponad 10 lat , wiele sie nauczyłem a n jaważniejsze z trenj nauki jest ot ,że j ęczenie nic nie pomożę .

Gość no niby fajnie jest mieć dziec
ja mam jednoosobową firmę i narazie kwitnie. Niczym się nie pzrejmuję, bo własciwie pracuję też na etacie, wiec śpię spokojnie, płącę 250zł Zusu i haruję po 12 h dziennie :-O

Gość dekret
to prawda ,ze narobić isę trzeba ale robisz to i zarobisz . a pierdzieć w stołek za 1200 zł o to ...

Gość dokładnie tak jak tu
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,129727,12806909,Frasyniuk_na_niemieckich_blachach.html czyli kończę z bycia "dojna krową" zaczynam się dokładać do niemieckich przedszkoli :P będę płacić podatki tam gdzie mnie szanują, sorry Polsko