Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie sposnsoanad

Chciałam mieć sponsora...ale nie ma bogatych facetow

Polecane posty

Gość prawie sposnsoanad

skad wy ich bierzecie? na portalach z ogloszeniami i czatach siedzą same dziady ktore gowno mają albo oferują max 200 zl za jedno spotkanie . Gdybym chciala tyle to bym sie oglaszala na roksie jako zwyczajna kurewka. Marzy mi sie facet na poziomie, jeden na stały uklad i tyle... a nie ciagle nowy, to byloby obrzydliwe i niedalabym rady tak sie zeszmacic..nawet nie wiem czy potrafilabym z jednym ale chce sprobowac bu sie jakos w zyciu ustawic

Gość prawie sposnsoanad
co glupota ma z tym wspolnego ? Wiem, ze gardzicie dziwkami, sama sie zastanawiam co ja wyprawiam ale nie widze innej drogi by jakos zacząc... nie chce byc czystą moralną ale przecietną laską ktora zyje na kredytach... chce zyc godnie na poziomie a nie z kredytem na karku do starosci :O wole sie juz pokurwic troche

Gość dthrtfh
Jak chcesz znaleźć bogatego sponsora to musisz być ładna i do tego jeszcze chociaż trochę inteligentna :) Tacy nie płacą za byle co kokosów :P

Gość pikowa dama z agencji lux
żeby ktoś chciał Cię sponsorować też trzeba sobą coś "extra" reprezentować. A jak widzą taką tępą rurę która tylko przebiera nóżkami rozglądając się, komu by tu nie dać dupy przy okazji wyciskając jak najwięcej $, to nic dziwnego, że nie są tobą zainteresowani. Jesteś póki co na poziomie roxy moja droga, tego nie oszukasz, początkująca dupodajko :P:P

Gość a jajaj jajj
bogaci nie siedzą na czatach dla nieudacznikow zyciowych, sfrustrowanych męzatek matek i kur domowych ani na gownianych portalach z anonsami. Bogatego mozna poznac na jakiejs konferencji, w hotelach, zamknietych imprezach czy kurortach ( nie polskich z dziadostwem i polaczkami z wielkimi dupami) Sama sie tym nie zajmowalam, ale mialam kiedys propozycje by byc dziwką :O Najlatwiej chyba mają modelki, w tamtym '''swiecie'' o sponsora nie trudno. A zwyczajna dziołcha ktorej wydaje sie, ze jest ładna i inteligentna a naprawde niczym sie nie wyroznia moze dawac dupy za 150/h 🖐️

Gość hdskahiuha
a patrzylas na str sponsora szukam.... zajrzyj moze cos znajdziesz