Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oł maj!!!

To niesprawiedliwe,ze jedni są piękni a na mnie spadły wszystkie wady

Polecane posty

Gość Oł maj!!!

mam taki nos,że babę jagę mogę grać bez charakteryzacji krzywe żółte zęby rude piegi opadnięte powieki i bliznę na jednej małe cycki jestem owłosiona jak goryl

Gość Oł maj!!!
ktoś mnie przebije?

Gość Oł maj!!!
wiele osób tutaj narzeka, że są samotne, ale chociaż mają szansę kogoś spotkać. Ja natomiast zawsze będę sama.:(

Gość Oł maj!!!
ty się smiejesz, bo jak zamkniesz buzie to dziury nie widać. A dla mnie mój wygląd to problem. Całe życie ustawiam się tylko jednym profilem, bo drugi mam jeszcze gorszy (zapadnięta kość nosa):( Na operację mnie nie stać, do programów metamorfozy mnie nie chcą (z gówna bata nie ukręcisz) NFZ nie refunduje.

Gość SONIA2424
Ja mam nos jak baba jaga jestem wielka ,mam rzadkie włosy a do tego ciemne oczy ,,ocenione tu na kafeterii za gówniane:(

Gość Oł maj!!!
ciemne oczy są ładne a kafeterią to bym się nie przejmowała:) Dla mnie najgorsze są zdjęcia robione z bliska, jak siebie widzę to wpadam w depresję, gdyż na codzień oszukuję się, iż nie jest aż tak źle.:(

Gość aguusia...
A ja mam duzy niedosłuch i przez to mam opór przed poznawaniem nowych ludzi. A ze nie udzielam sie towarzysko bo nie słysze rozmowy, to uwazaja mnie za nieciekawa i co? ;>

Gość Oł maj!!!
a jesteś chociaż przeciętna, to masz szanse na fajnego faceta, który się w tobie zauroczy.

Gość 74125896300
zdjęcia można trochę poprawić fotoshopem. ja samotna, nadwaga, siwe włosy,duży nos, blizny, w tym wielką po raku.

Gość nie narzekaj...
ja mam to co ty + wiele blizn po oparzeniu więc nie narzekaj bo mogłaś mieć gorzej

Gość aguusia...
Ale mało ktoremu chce sie postarac i poznac blizej ;] A piegi i cycki to zadna wada. Faceci nie patrza sie tylko na jedno. Jak podoba im sie dziewczyna, to zawsze powiedza, ze i piersi podobaja się :P takze to akurat zaden problem, tylko ładnie podkreslic dekolt noszac odpowiedni stanik. Zeby to odpowiednia pasta, ew aparat ortodentyczny. Ale duzo ludzi ma krzywe zeby, wiec az tak nie rzuca sie to w oczy. Co do powiek, to odpowiedni makijaz, byle byc zadbana i mila. Jak mowisz madrze, to chlopacy beda sie interesowac. Po prostu byc w towarzystwie i rozmawiac ot tyle. Na to wszystko masz wpływ.

Gość na pewno nie masz wszystkiego
co złe, a ogromna skolioza, czyli garb? a ogromny trądzik? a przerzedzone włosy?

Gość Oł maj!!!
no włosy to ja mam akurat aż nadmiar:( na udach mam owłosienie długości 2 cm. A nos jest tak szpecący, że nawet jak sie zrobie, to on zakrywa twarz.

Gość 74125896300
do nie narzekaj nie napisałam wszystkiego, bo jest tego więcej a co do narzekania, każdy OCENIA WEDŁUG SIEBIE.

Gość polecam, bo kupowalam
ja na udach też tak mam :O nadmiar mam tam, gdzie nie potrzeba, a gdzie by się przydały, to już nie tak hojnie rosną :o

Gość Oł maj!!!
aguusia niedawno obsługiwała mnie w markecie śliczna dziewczyna z aparatem słuchowym. Widać było nieśmiałość, ale jak się uśmiechnęła, to faceci z kolejki się na nią tak gapili, bo blask od niej normalnie bił. Myślę, że taka dziewczyna ma okazję kogoś poznać. znajdzie się odważny. Ty też masz szansę.

Gość Oł maj!!!
ups, nie doczytałam że ktoś ma to co ja + blizny po oparzeniu:( wcale nie czuję się przez to lepiej. To tylko potwierdza regułę, że jedni mają wszystko drudzy...:(

Gość aguusia...
Nie warto skupiac sie na tym, czego sie nie ma ;) Kiedys cały czs zadreczałam sie, ze gruba jestem, ze brzuch mam, ale teraz to jakos mniej wazne... ;) a ile masz lat?

Gość nie narzekaj...
ja się wcale nie czuje pokrzywdzona przez los, może i brak mi urody, nos mam jak hak, włosy to mi rosną wszędzie gdzie nie trzeba do tego mam jeszcze nadwage i te blizny i całą mase innych rzeczy ale... mam męża kochającego, dziecko, własny domek i jest mi dobrze, na brak zainteresowania ze strony facetów nigdy nie narzekałam ale też nigdy te wady nie były dla mnie ważniejsze niż to co w głowie, trzeba nadrabiać tym co się ma :)

Gość gtyhujik
tylko promil ludzi ma z natury zeby jak gwiazda filmowa- w wieksozsci ludzi natura zjeebala sprawe zębów