Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonaja_

Skorpion

Polecane posty

Gość ona1654389...
ja jestem :)

Gość skorpionica wredna jestem
ja:)

Gość ona1654389...
hahaha

Gość skorpionica wredna jestem
i co dalej ?

Brawa i jeszcze raz brawa. :D :D Pani Sonaja skorpion właśnie zasugerowała, że sięgam dna. Gdy chwilę później bawić się w horoskopy. :D :D :D :D Trzymajcie mnie, bo takich ludzie intelektualnie się nie zdobędziecie, tylko przez seksualną ekspresję. To dla niektórych za mało, ale jeśli o tym mowa to już wolę kobiety, które przychodziły na świat z wiosną w kalendarzu, te majowe :D, pełny wygryw :D (choćby nie wiem co się działo ) :) , ale że są wyjątki i to w piątki, jest i rybełłe :) Te w chujj zakłamane istoty, ale jak się wdrążysz, to nie ma przyjaciół jak Oni. :)

Perwersjo, jakieś błędy ortograficzne wychwyciłaś? Tak rzadko się pojawiasz że aż zapiszę to w swoim sekretnym pamiętniku. :) Co obraziłaś się na forume ? Jest Ciebie tyle co kot napłakał i szkoda. :( Zawsze swoją obecnością, pozwalałaś wypełznąć z ukrycia pewnym niezdrowym robalom. Co u grubej ? Odbyła już swój pierwszy stosunek? :P :P

Gość nuda nuda nuda
Nowy , wydaje Ci sie , ze jestes taki zabawny , a jestes jedynie zalosny:O

Gość pupcio dupcio
Nowy jak widzę robi za guru i mistrza rozgrywki, jak by to ujał...forume, niestety jak mniemam jedynie wirtualnego, to też zapisz w sekretnym pamiętniku, skoro pamięć szwankuje

Gość Perw mobilna
Wygląda na to, że zainstalowałeś sobie słownik. 😴 Bywam, ale tam gdzie jest z kim rozmawiać. 😴 No i jestem z maja. :classic_cool:🖐️