Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uniwers

co o tym myśleć?

Polecane posty

Obiecaliśmy sobie że będziemy zawsze szczerzy. Moja dziewczyna powiedziała mi jak ją zapytałem czy to problem że mam małego penisa (może powinienem żałować że to zrobiłem) że jej poprzedni faceci mieli większe a jeden naprawdę dużego i że seks z eksami był lepszy ale mnie bardzo kocha i nie jest dla niej to takie ważne. Że liczy się to że ze mną jak z żadnym się świetnie dogaduje a tamci nie potrafili jej tak dobrze traktować. Niby powinienem się cieszyć ale męska duma została urażona i nawet ochata na seks z nią mi przeszła. Boję się że kiedyś zatęskni znowu za tym lespzym seksem.

Chciałeś szczerości to masz. Sam zadałeś to pytanie. Powiedz czego się spodziewałeś? Uważam, że oczekiwałeś jakiejś odpowiedzi a dostałeś inną niż chciałeś. Nie wiedziałeś, że bardzo mało członek nie może dać tyle satysfakcji co taki większy? Powiedz dlaczego pytałeś o seks z innymi? Chciałeś potwierdzenia, że jesteś najlepszy? Widzisz, ja uważam, że miałeś i masz kompleks swojego członka, sprawności. Chciałeś go zaleczyć odpowiedzią swojej dziewczyny. Nie okłamała Cię (bo obiecała szczerość) no i kompleks się wzmocnił. Sam wyhodowałeś ten kompleks, sam go żywisz sam możesz go zwalczyć. Powiedz mi, czy już pogodziłeś z faktem że nie jesteś najlepszym kochankiem na świecie? Ja np. wiem, że nie jestem najlepszym kochankiem, jestem pewny że są jacyś faceci bardziej sprawni w łóżku i co ? Nie martwi mnie to. Zacznie martwić jak taki zacznie się kręcić obok mojej kobiety lub ją zarywać. A tak, nie sobie gdzieś ta daleko od nas żyją ...

Oczywiście ż zdawałem sobie sprawę że są lepsi wiem jaka jest średnia i moje 10cm ma się nijak do niej. Tylko co teraz. Mam poczucie że ona nie lubi seksu ze mną i się poświęca tylko dlatego że mnie kocha, sama nigdy nie proponuje zawsze to wychodzi z mojej inicjatywy. Przez to nie mam już nawet ochoty to z nią robić bo zaraz o tym myślę i zaczynają się problemy ze wzwodem mam jakąś blokadę odkąd mi to powiedziała.

Gość karafka1010
Myślę, że patrzysz na to w ten sposób z dwóch powodów: 1. masz kompleks małego penisa, więc zawsze, czy to przy tej, czy przy innej dziewczynie będziesz się czuć źle i nieswojo. Żeby to zmienić musisz zaakceptować samego siebie i pogodzić się z tym, co masz. 2. Faceci patrzą na seks inaczej niż kobiety. Dlatego tak bardzo zabolało Cię to, co powiedziała Ci Twoja dziewczyna. Dla kobiet bardziej ważna jest strefa emocjonalna seksu, a nie fizyczna (czyli Twój penis). Na dodatek facet nie spotykałby się z dziewczyną, której cecha fizyczna przeszkadzałaby mu w uprawianiu w jego mniemaniu dobrego seksu. Dla kobiety kochającej nie liczy się ta fizyczność. Myślę jednak, że Twoja dziewczyna jest niezbyt doświadczona i dojrzała, bo powiedziała Ci to. Nie powinna Ci tego mówić, bo wiadomo, że to Cię zabije i nie będziesz chciał z nią być. Choć moim zdaniem gdybyś poradził sobie ze swoim kompleksem, to moglibyście być szczęśliwi :)

Gość kup przedłużkę na penisa
nie mów, tylko zastosuj, za dużo móić nie jest dobrym pomysłem

I tak tego nie zmienię muszę się z tym pogodzić że nie mamy tak dobrego seksu jak inni i jakoś z tym zyc cieszyć się tym co jest.

Gość uniwers czy to twoja
pierwsza dziewczyna?