Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdsdsds

ile idzie przelew?

Polecane posty

Gość cdsdsds

czy jeśli zrobiłam go w poniedziałek wieczorem, to już powinien dojść, nie? jestem wkurwionaaaa

Jak zrobiłaś przelew (poczta, przelew internetowy). Z jakiego do jakiego banku? Zadzwoń do kogoś ze swojego banku i tam Ci powiedzą kiedy powinien dojść.

Gość cdsdsds
zrobiłam przelew internetowy z mojego banku PKO chyba do ING. Kiedyś doszło w 1,5 dnia!!! a teraz??

Najpóźniej powinno byc 2-ego dnia roboczego. Sprawdź czy możesz z interentu wydrukować potwierdzenie, jak tak to tam powinien być nr transakcji. Jeśli wysłałaś dobrze, bank obciążył Ci rachunek (masz potwierdzenia) oraz wysłałaś na poprawny rachunek bankowy - wszystko jest OK. W sądzie wygrasz ;) (gdyby co) Molestuj swój Bank o stan przelewu. Wejdą w swoje systemu rozliczeń i sprawdzą kiedy doszło do rozliczenia.

Gość cdsdsds
o kurcze co Ty mówisz o sądzie! oby do takiej sytuacji nie doszło!! poczekam do jutra, jak dalej nic się nie zmieni to zacznę działać. Dzięki za odp :)

Gość djducjdnx
A skąd wiesz, że nie doszło? I gdzie miało dojść?

Gość cdsdsds
do sklepu internetowego, nie przyszła żadna informacja że pieni.ądze do nich wpłynęły i paczka została wysłana. Zawsze było info, że kasa już jest!!!!!

Gość domi nika
ing potrafi te przelewy nawet 3 dni odbierać - nie wiadomo dlaczego, ale to bank, który najdłużej obsługuje przelewy

Gość cdsdsds
shit! no nic czekam do jutra :(

Gość dobrze że przez pocztę
nie robiłas, tam nawet do 2 tyg idzie :)

Gość Perw mobilna
Może to mój sklep? Nie mam ostatnio czasu na aktualizowanie statusów, ale zamówienia wysyłam planowo. :classic_cool:

Gość Perw mobilna
A nie! Nie mam konta w ing. :classic_cool:

Gość Ekspert PKO
Przelew powinien być na koncie odbiorcy w dzień roboczy po jego wysłaniu. Może się jednak zdarzyć, że pojawił się jakiś błąd (np zły numer konta, lub inny właściciel rachunku niż wskazany w zleceniu). Przepraszam za niedogodności i bardzo proszę o kontakt z oddziałem Banku lub z nasza Infolinią (801 302 302). Ekspert PKO Bank Polski