Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkas 3344

problemy z facetem

Polecane posty

Gość lilkas 3344

cze dziweczyny mam taki problem. jestem juz z chlopakiem jakis czas i mieszkamy ze soba juz dosc dlugo. dobrze jest nam ze soba ale on czasem doprowadza mnie do szalu czego nie znosze. ja pracuje dzien i noc i czasami jestem troche zmeczona pozatym jeszcz studjuje i mam nauke.on pracuje w fabryce w sumie dobry chlopak zawsze mi pomaga jesli potrzebuje pomocy ale ostatnio zrobil sie dosc dziwny. zrobil sie strasznie nerwowy i o byle co na mnie krzyczy. np zostawilam brudne garnki doslownie na troche tylko bo bylam zajeta czyms innym a on sie strasznie zdenerwowal. czasem zapominam mu zrobic kanapek do pracy albo po prostu nie robie bo jestem zmeczona on na to reguje obrazaniem sie ze niby go nie obchodze bo mu kanapki nie zrobilam ale przeciez ma dwi rece wiec moze sobie zrobic zreszta nie zawsze jest taki zmeczony. ja gotuje.sprzatam zreszta on jest zdania ze to kobieta powinna wszystko robic w domu a facet powinnien tylko pracowac.ja rozumiem gdybym to ja nie pracowala ale ja pracuje i do tego jeszcze mu usluguje nie rozumiem tego on mi zagraza ze sie ze mna rozstanie jak nie bede mu gotowac ,prac itp. czy myslicie ze mu na mnie zalezy czy on chce sluzaca??

Gość jknhjuu
ewidentnie chce służącą,a jak cię nie szanuję to już wogóle nie ma o czym gadać,powiinnaś go zostawić

Gość ja też jestem zmęczona
może ma problemy w pracy i w ten sposób odreagowuje ? może ma niskie samopoczucie, przestał w siebie wierzyć z powodu jakieś sytuacji i obarcza nieświadomie tego skutkami Ciebie ? porozmawiaj z nim, nie siedzimy w jego głowie i nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć co się dzieje.

Gość ja jako facet
Ja jako facet mówię Ci żebyś albo go zmusiła do wzięcia części domowych obowiązkówna siebie, albo będziesz nieszczęśliwa. Ma kompleksy, bo pracuje w fabryce a Ty się uczysz i odreagowuje je na Tobie. Wpycha Cięw stereotyp żeby poczuć się lepiej. Albo go zmieńalbo wymień. A jeśli sięnie da zmienić tzn że mu nie zależy.