Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej dziewczyny . mam 16 lat , mój chłopak 17 i jestem w ciąży . 3 testy wyszły pozytywnie więc chyba wszystko jasne.. mam problem z dostaniem sie do lekarza bez rodzica bo niemam 18 lat a problem w sumie jest w tym jak powiedziec to rodzicom ? niemam na to pomyslu .. boje sie reakcji .. pomocy ! tylko prosze o normalne komentarze, o pomoc a nie o umoralniajace , hamskie odpowiedzi , stalo sie jak sie stalo ;) nikt nic nie zmieni ;p

Gość asgkkagx
Ogólnie to nie wiem jak ci pomóc. Pomóc mogą Ci TYLKO rodzice, więc im szybciej im powiesz tym lepiej.

Gość azza
Normalnie powiedz -Mamo, tato jestem w ciąży. I tyle. Po co kombinować?

witaj nic sie nie matrw to nie koniec swiata ale rodzicom powiedz jak najszybciej i idź do lekarza za niedługo może pogorszyć ci sie samopoczucie i co wtedy i tak będziesz musiała powiedzieć

weź chlopaka usiądźcie i powiedzcie razem... rodzice zobaczą, że Twój chłpak nie umywa rąk tylko stara sie stanąć na wysokości zadania. nie Wy pierwsi i nie ostatni... też bym sie pewnie bała. ale im szybciej to zrobicie tym szybciej bedziesz miała to za sobą. rodzice się z tym oswoją i bedzie dobrze