Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carnegie999

Jestem BARDZO,ALE TO BARDZO WDZIECZNA PEWNEMU MEZCZYZNIE Z FORUM.

Polecane posty

Gość Carnegie999

PISAŁAM Z NIM NA EMAIL O SWOIM ŻYCIU I ON TEZ PISAŁ O SWOIM.PRZYJEMNIE MI SIĘ Z NIM PISAŁO.NIESTETY WYCZYŚCIŁAM SOBIE CAŁKOWICIE POCZTĘ,NIE ODPISAŁAM I ON TEZ NIE ODPISAŁ:( POLECIŁ MI KSIĄŻKĘ,, Jak Przestać Się Martwić i Zacząć Żyć'' Dale Carnegie KUPIŁAM,ALE ZA NIEGO PIENIĄDZE KTÓRE MI PRZESŁAŁ.JESTEM MU OGROMNIE WDZIĘCZNA GDYŻ COŚ ZAOWOCOWAŁO,A OSTATNIO KONTAKTY Z RODZINA SIĘ POLEPSZYŁY ORAZ Z LUDŹMI Z KLASY.JESTEM BARDZIEJ SPOKOJNIEJSZA I WYLUZOWANA,MIEWAM JESZCZE OBJAWY STRESU,ALE MYŚLĘ ZE SA ZNIKOME.A CO NAJWAŻNIEJSZE PRZEŁAMAŁAM SIĘ I ZNALAZŁAM PRACE:) BĘDĘ WRACAĆ DO TEJ KSIĄŻKI,JEST MI BARDZO POMOCNA,AZ PŁAKAĆ MI SIĘ CHCE I NIE MOGĘ UWIERZYĆ ZE NAPRAWDĘ CUDOWNI POMOCNI LUDZIE ISTNIEJĄ.Z REGUŁY NIE UFAM LUDZIĄ,A JEMU WIEDZIAŁAM OD POCZĄTKU,ZE MOGĘ ZAUFAĆ. PAMIĘTAM O NIM,BĘDĘ PAMIĘTAĆ BO TO DZIĘKI JEMU ZMIENIAŁAM SWOJE ZYCIE.BYŁO MI NAPRAWDĘ CIĘŻKO,OBECNIE WSZYSTKO W PORZĄDKU.DZIĘKUJĘ CI BARDZO ZE WIERZYŁEŚ WE MNIE I POŚWIECIŁEŚ MI SWÓJ CZAS. P.S.MOŻE PRZECZYTASZ,MOŻE NIE,ALE MUSIAŁAM TO NAPISAĆ JESTEŚ NAJWSPANIALSZYM CZŁOWIEK JAKIEGO POZNAŁAM.

Gość Carnegie999
koziłkowazofiarkacz to na pewno nie ty,on by tak nie napisał....

Gość trud i znój
"za niego pieniądze " oznacza, że dałaś za niego jakąś kwotę, zapłaciłaś za niego i jest twoja własnością, tak w języku polskim można to zrozumieć albo, że rzuciłaś za niego, mu za plecy jakieś pieniądze w języku polskim mówi się " za jego pieniądze" podarowane przez niego

Gość JezusCHrystusSuperrrStarrr
Idź do jakiejś szkoły, to może coś się zmieni w Twoim życiu. Te ksiażkę mogłem CI wysłać gratis, bo nawet w antykwariacie nie chcą tego goowna.