Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grtgrt

Wezwanie z urzedu pracy

Polecane posty

Gość grtgrt

Dostalam wezwanie z urzedu pracy. Pisze na nim, ze celem spotaknia jest "udzielenie informacji" Mam pytanie. Czy chodzi o to, ze to ja mam im udzielić jakiejś informacji, czy oni mi? Ktos dostal juz takie wezwanie?

Gość hmmmuyyjaktojestt
moze prace ci znalezli hehe

Gość fiopl;'
dostaniesz skierowanie do pracy albo na staż

Gość grtgrt
taaa...napewno nie znalezli mi pracy- nie u nas zreszta znam ich oferty pracy i nie widze nic dla siebie. Sami kierowcy, drwali itp. :P Na staż mnie nie skieruja bo musza minac 4 lata od poprzedniego. A co do ofert sa glownie dla mezczyzn. Czy moze chodzic o cos innego?

Gość fiopl;'
może skierowanie do doradcy zawodowego?

Gość grtgrt
nie blagam..jedyna oferta jaka moglabym (teoretycznie) wykonywac to SIOSTRA PCK , a absolutnie tego nie chce..

Gość grtgrt
Być może, ale chyba jestem za krótko zarejestrowana w urzędzie pracy poza tym już raz byłam. Kurcze miałam termin dopiero na styczeń a tu niespodziewanka. No trudno. Mam nadzieje ze nie skieruja mnie na ta siostre pck bo bede musiala odmowic. Nie nadaje sie do takiej pracy :(

Gość dfghbjnmk,
a to nie jest czasami spotkanie dla bezrobotnych cwokow (tez nim jestem). baba bedzie wam gadac jak szukac pracy, co robic na rozmowie kwalifikacyjnej itp itd... mialam takie... beznadzieja :o

Gość grtgrt
oj tez to kiedys mialam... I baaardzo mi pomoglo serio. ŻARTUJE OCZYWIŚCIE.. Nie lubię łazić do tego urzędu brrr....