Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaprzyszlamama25

kiedy zaczelyscie robic wyprawki /szpital/dziecko

Polecane posty

Gość kasiaprzyszlamama25

jestem dopiero niby w 25 tc ale zaczynam sie zastanawiac kiedy zaczac kupowac te wszystkie rzeczy..

Gość Olalala88
Kiedy dowiedziałam się jaka będzie płeć dziecka zaczęłam kupować pierwsze śpioszki, body :) później wszystkie akcesoria typu wózek , wanienka, butelki, kosmetyki

Gość Olalala88
A rzeczy dla siebie takie jak piżama do karmienia , podkłady na łóżko, podpaski te większe po porodzie czy staniki do karmienia i majtki jednorazowe to już w ostatnim miesiącu ,żeby przez przypadek nie kupić za małych bądź za dużych :)

Gość gdsgddggdsdgs
luz...chemie kupisz w kazdej chwili:> rossman czy biedronka nawet nie kupuj szamponow kup plyn do kąpieli . chusteczki byle nie huggies:> body kupowalam na szmateksach

od dnia w którym dowiedziałam się o ciąży , kupowałam po trochu np jechałam na zakupy do marketu i wpadły mi w oku śpiochy kupiłam itp

jestem w 15 tygodniu i jak spotkam coś co mi sie bardzo spodoba , bądź jest w atrakcyjnej cenie to kupuje:) kupiłam już 2 czapeczki body i półśpiochy:))) powolutku, powolutku i sie uzbiera...bo później wszystko na jeden raz kupić to masakra:) myśle, że jak będe w 25 tygodniu to już poszaleje:)))

Gość Olalala88
Body w szmateksach dla noworodka ? Nie mam nic przeciwko takim sklepom ale body dla dziecka to jak dla mnie bielizna i nigdy bym nie kupiła w takim sklepie . Tak samo kosmetyki , na początek lepiej kupić te droższe znanych marek , ja polecam Hipp i pieluszki pampers :)

jestem w 15 tygodniu i jak spotkam coś co mi sie bardzo spodoba , bądź jest w atrakcyjnej cenie to kupuje:) kupiłam już 2 czapeczki body i półśpiochy:))) powolutku, powolutku i sie uzbiera...bo później wszystko na jeden raz kupić to masakra:) myśle, że jak będe w 25 tygodniu to już poszaleje:)))

Gość kasiaprzyszlamama25
trzech roznych lekarzy potweirdzilo ze bedzie chlopiec :) chcialabym kupowac juz te wszystkie ubranka ale boje sie ze kupie za male albo za duze...:))

Gość Olalala88
Body dla noworodka w szmateksach ? Nie mam nic przeciwko takim sklepom ale body dla dziecka to jak dla mnie bielizna i nigdy bym nie kupiła w takim sklepie. Tak samo kosmetyki , lepiej kupić te droższe na początek , znanych marek i koniecznie trzeba patrzeć od kiedy są polecane . Ja polecam Hipp :)

Ciuszki od samwego początku zbierała moja mama.Wózek kupiłam w grudniu,to było ok 5 mca,meble do pokoju dziecka,łóżeczko w lutym.Pierdoły jak pameprsy,kosmetyki,butelki-kupowałam w zasadzie już na samym końcu,może w 3 tygodnie przed terminem , bo 2 tygodnie przed czasem urodziłam.

Gość tak tylko pytam........
Ja zaczelam bardzo pozno, bo dopiero gdzies ok. 28-30 tygodnia. Pierwsza ciaze w zeszlym roku stracilam, nie chcialam tym razem zapeszac.

Lepiej jest rozłożyc te wydatki w czasie,a nie wszystko hurtem.No chyba że ma się odłożoną jakąś większą cześć kasy na drogie rzeczy jak wózek czy meble.Bo ja prócz łóżeczka musiałam też kupić komodę dziecku i łóżko dla siebi9e do jego pokoju.

Gość kasiaprzyszlamama25
tez sie boje nie zpeszyc... wiekszosc rzeczy mam.. typu wozki lozeczko fotelik itp bo mam starsze siostry ktore maja juz po dwojce dzieci..chodzi mi wlasciwie o szpitalne rzeczy i dla dzidziusia ubranka proszki kosmetyki..:) itp.... ale widze ze powoli moge juz zgomadzic...:)

Gość kasiaprzyszlamama25
a niby po co mi ta reklama bloga???? ;/ nie lubie tak na sile...sory ale nie wejde