Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaozrd

mohiery dzisiej dostaly szkole zycia we autobusie

Polecane posty

Gość heba im Fielko oczy
wypełzy z oczodołów na wierzch, ze tego podenerwowania :D a niektóre to nawet maja mokro tu i ówdzie

Gość uygygyghghghgh
Czekaj aż się tobie to zemści jak będziesz stara (chyba że nie doczekasz starości). Zobaczysz jak ty będziesz chciała sobie usiąść będąc wyczerpana a tu jakiś bezczelny niewychowany smarkacz ci zajmie miejsce. Ciekawe czzy ci będzie wtedy tak wesoło. Życie nieraz okazuje sie zemstą.

Gość anaozrd
Hola hola kolezanko, po piersze primo to ja Twojej matce nie ublizam, ale skoro tak chcesz sie bawic to prosze- Twoja corka ''rozpierdala'' nogi przed kazdym napotkanym fagasem, nawet przed mohierem. Mnie matka nauczyla kurtuly, jeszcze do wczoraj ja mialam i zawsze przepuszczalam te stare spariuchy i tylko ja jako jedyna stalam na caly autobus. Powiedzialam dosc, tera sie zemszcze, a te emerytki recistki nawet dziekujje nie umno powiedziec.

Gość anaozrd
Masz racje, zero kurtuly te mohiery maja, mi juz rence opadaja. Sluchaj obywatelu, ja mogie stac, z reszto mam kondycje i myslle, ze bende w stanie, a jesli nie to nie bende z domu wychodzic, a nie lazic po autobusach i odor trupa roznosic.

Gość nice ass bitch
ale ciebie unioslo hehehe i myslisz ze ja sie obvraze bo cos powiedzialas na temat mojej corki ? wogole mnie to nie ruszylo bo zachowujesz sie jak dzieciak ... opanuj nerwy troche .... jestes posmiewiskiem ... poczekaj az twoja matka wejdzie do autobusu zmeczona po calym dniu i jakis debil jak ty zachowa sie tak samo jak ty .... jestes beznadziejna :)

Gość stara baBIna
poczekaj, ja cię jeszcze swoją laską smyrgnę, niech cie tylko w autobusie spotkam ty....!

Gość gh
a ty nadal glupia

Gość anaozrd
Ale mi dowalilas uuu, ide plakac, boze jestem posmiewiskiem, ale przykro mi ojej. A myslisz, ze po co ja tu pisze stara lampucero? Po to, zebys powiedziala o mnie: ale pani mondra i wogole glancus flancus? Nie! Ja chce byc posmiewiskiem, rozumisz? Chce tego! Chce slawy, jestem rzadna kariery i kasiuty. Chce aby moja twarz byla rozpoznawalna, chce byc na bilbordach w calej polsce. A twoja corka ma uszkodzone kakalowe oko przez alana.

Gość anaozrd
Gh tak, nic sie nie zmienilo. Glupia jak pol roku temu, nawet jeszcze glupsza. Ale czy to zle? No przyznaj?

Gość anaozrd
O jaki przyjemny podszyw ;-) dziekuje. Milo miec swoich zamiennikow.

Gość anaozrd
👄

Gość anaozrd
Caluje cieplo i milo by Ci sie lepiej zylo. Niech Bog ci w dzieciach wynagrodzi.

Gość anaozrd
A moja mamusia mnie tak kocha, ciagle przytula i mowi, ze ma taka cudowna coreczkie. Myslisz, ze powinnam powiedziec jej prawde? A co jesli przestanie mi robic kanapki do szkoly? Wezmiesz to na siebie?

Gość anaozrd
Uwazacxie ze nadaje sie juz do leczenia psychiatrycznego? I czy To, ze nie ustapilam miejsca starusze to wystarczajacy powod, zeby isc na terapie?

Gość gh
zycie cie nauczy rozumu

Gość A ładnie to tak się dżaźnić ?
hę ? ;)

Gość anaozrd
Oj ale sie zagalopowalam z ta szkola. Przecie ja juz od 6 lat do niej nie uczeszczam i mam mature. Do pracy mialy byc kanapki. Dobrze, ze mam refluks.

Gość ghhcghfhfh
nie wierze ze ktos bierze to na powaznie,nie mowcie ze są az tak glupi tępi ludzie bez poczucia humoru :D pewnia ta od corki teraz wali w klawiature ze zlosci a jad jej splywa strumieniem

Gość anaozrd
Dobrze myslisz, brawo. Sprytna z ciebie kobieta, Twoje dzieci musza byc dumne z takiej matki, ktora rozum ma w dupie wymieszany z czekolada. Brawo jeszcze raz a twoja corka obciagala Twojemu mezowi. Dziekuje za uwagie.

Gość ghhcghfhfh
ale ja nie mam dzieci 😭

Gość ghhcghfhfh
ale ja nie mam dzieci 😭 za to twoja córka gotuje herbate w wodzie po pierogach 🖐️

Gość nice ass bitch
wcale nie ... wcale mnie nie zrzera nic ze zlosci ale jak mowi ze chce byc posmiewiskiem to sie z niej smieje ... wychodzi jej to bardzo dobrze ... gratuluje poczucia humoru mnie rozsmieszylas swoja glupota .. i tym ze wogole takie rzeczy piszesz

Gość ghhcghfhfh
kafe sie zjebało? to wykompe ci matkie

Gość fielka pelikanów
nazbierala :D

Gość ghhcghfhfh
oo odjebało sie już

heh:D śmieszna jestes. kiedyś jak byłam młodsza i chodziłam z kuzynka do LO to tez tak smiesznie gadałyśmy między sobą, miałysmy swoj slang, wystarczyło że któraś z nas powiedziała jedno słowo z poważną miną np "futro " i juz sikałysmy po nogach ze śmiechu. a co do moherów to ostatnio byłam w lidlu z młodszą siostrą poszłyśmy po pączki. No i wziełysmy te 2 pączki idziemy do kasy ale patrzymy ze akurat przed nami kasjerka otworzyła nową, no więc my spokojnie kierujemy sie do tej nowej kasy a tu jakaś przygarbiona babcia sprintem dawaj między nami przeleciała, mało mi woreczek z pączkiem nie wypadł. My po sobie i w śmiech:D babcia była pierwsza:D

Gość Fielko prosimy o więcej !
:D:D:D:D

Gość anaozrd
O tym dziecku to ja pisalam do tej mamuski co tu sie czepia mojej boguducha winnej rodziny. Matka moja wychowala mnie na dobrego czlowieka, kazde zle slowo ktore wyszlo z moich ust jest cycatem. Nic wiecej. Pomagam ludziom ziemmniaki rozsypane podnosic, dokarmiam psy pod cmentarzem, kupiuje biednym pod sklepem pasztety. I wy mowicie ze matka mie nie wychowala? Moja jedyna droga matlka jest wedlug was taka zla??? O nie! Ja sama nie mam za wiele, ale z innymi sie podzielle. Nikt nie ma takiego mietkiego serca jak ja, a wy wszyscy co uwazacie, ze jestem chora i niedorozwinieta macie jakies rozwolnienie jawni. ps. Przerwa bo tata kluski slonskie przynios do pracy.

Gość anaozrd
O tym dziecku to ja pisalam do tej mamuski co tu sie czepia mojej boguducha winnej rodziny. Matka moja wychowala mnie na dobrego czlowieka, kazde zle slowo ktore wyszlo z moich ust jest cycatem. Nic wiecej. Pomagam ludziom ziemmniaki rozsypane podnosic, dokarmiam psy pod cmentarzem, kupiuje biednym pod sklepem pasztety. I wy mowicie ze matka mie nie wychowala? Moja jedyna droga matlka jest wedlug was taka zla??? O nie! Ja sama nie mam za wiele, ale z innymi sie podzielle. Nikt nie ma takiego mietkiego serca jak ja, a wy wszyscy co uwazacie, ze jestem chora i niedorozwinieta macie jakies rozwolnienie jawni. ps. Przerwa bo tata kluski slonskie przynios do pracy.