Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

pozwolcie ze sie wyzale bo nie mam komu

Polecane posty

a wiec szlak mnie trafia. jestem w 6 miesiacu ciazy. jeszcze sie nie tocze, ochote na sex mam mega poprostu chyba z 1500 razy wzroslo mi libido. w dupie mam te orgazmy i inne poprostu chce by moj facet mnie zerznal w pelnym tego slowa znaczeniu. a on nie bo brzuch bo ciaza. na jezdza nie bo gdzie z tym brzuchem, na pieska nie bo gdzie z tym brzuchem. do wyboru mam 2 pozycje na boku prawym albo lewym. no i zapomniec moge o grze wstepnej, dzikim calowaniu pelnym napaleniu. mysli ze jak mnie 2 razy bioderkami szturchnie to ja juz plone....

Gość Miliana23
hehehe ales napisała nie wiadomo co napisać ale współczuje ci wiem jak to jest chociaż mój facet jest duży i ciężki jakoś nie miał oporów przed seksem w ciązy myślę że powinnaś z nim porozmawiać że seks to naturalna potrzeba i że jak ciąża nie jest zagrożona można go normalnie uprawiać.

myslisz ze nie mowilam. poprostu sadze ze nie podnieca go widok grubej dupy... ciagle mowi ze po ciazy wszystko wroci do normy. ale troche do rozwiazania jeszcze zostalo a potem jeszcze polog... na leb dostene do tego czasu.... a minetki to nawet pamietam ostatnia date 8 marca 2012...

Gość ludzki przedmiot
Najpierw złap ustami prącie i tak nimi operuj, żeby mu wszystkie hamulce puściły. Zmięknie, ale nie w tym negatywnym znaczeniu oczywiście.:(

Gość Miliana23
Autorko skoro mówi ci o wadze i o normowaniu wagi to chyba musze ci przyznać rację może byc to co mówisz ale to przykre jak cię traktuje ja bym zrobiła taką awanturę zeby się posrał.

Gość wesola babka?
ludzki o dziwo dobrze mowi Wy byscie chcialy nie wiadomo czego a inicjatywy zero

Gość ludzki przedmiot
Miliana23 możesz sobie robić awanturę. Na forum. Na kolana i do ust narząd bierz. Już.

loda to ja mu robie regularnie i masaze nago, podczas kapieli myje go osobiscie CALEGO wszystko... ja nie wiem juz co go podnieca. poza tym jak zrobie mu loda to szybciej dochodzi wiec nic z tego juz totalnie nie mam

Gość Miliana23
ludzki przedmiot nie rozśmieszaj mnie lepiej.

a no i oczywiscie po tym lodziku to sex na boku! i to mie wnerwia bo ja bym chciala na scianie na suficie na pralce na stole, wszedzie. a on w lozku... na boku...

Gość ludzki przedmiot
Wesoła babko, dziękuję. Jestem znawcą kobiecej psychiki. Keysy, widocznie za mało się poświęcasz. Twój pan stwierdza, że nie zasługujesz. Jak myślisz? Inaczej to nie wiem.:(

Gość Miliana23
No właśnie inicjatywa z którek "kobieta nic nie ma"jak autorka pisze taka jest prawda on pewnie potem ma wszystko w dupie po co ma się wysilać.

Gość Miliana23
ludzki przedmiot ale autorka pyta o psychike faceta nie własną nie zauważyłes może w tej materii cos podpowiesz będąc przedstawicielem owego gatunku hę?

Gość ludzki przedmiot
Miliana, nakazuję. Klękaj. Idę. Cześć.:(🖐️

moze poprostu jest lozkowym leniem. no kurde choc dla urozmaicenia, dla wlasnego zaspokojenia by wzial mnie jakos tak inaczej na ostro. a jemu wystarczy spuszczenie sir tylko takie tyle o ile na boku? to lepiej zeby sobie zwalil a mnie nie draznil

dlaczego faceci tak sie trzesa nad ciezarnymi? jak kurcze ciezarne wlasnie teraz nawiejec bzykanka chca. niejeden tak mowi ze chcialby 3 razy dziennie a jak baba chce 3 razy dziennie?

Gość ludzki przedmiot
Miliana, myślę, że jest egoistycznym draniem. Trochę współczuję autorce. I na miejscu Keysy, puszczałbym się na boku. To myślę. Ale każdy widzi co bierze. :( :(🖐️

Gość Miliana23
a jak babka chce 3 razy dziennie to on nie chce

zas macie pretensje ze baby sie puszczaja na prawo i lewo. x czasu wstecz zdradzalam kazdego mojego faceta i przynajmniej mi nic nie brakowalo... ale tego nie zdradze