Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok................

Ta cała Kate jest cała zrobiona, po operacjach, zobaczcie

Polecane posty

http://www.google.com/search?hl=pl&pq=kate+middleton+plastic+surgery.&cp=30&gs_id=8&xhr=t&q=kate+middleton+plastic+surgery&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38093640&biw=938&bih=563&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=pOycUJCiBpOM0wXF9oGwBg nos robiony, zęby zrobione, cycki chyba też, wpiszcie w google grafice: kate middleton plastic surgery. zasrana wielka księżniczka po poprawkach, a robi z siebie niewaidomo kogo. juz wolalam księżną diane, przynajmniej byla naturalnie piekna

Gość landrynaxxxxxxx
i tak jesteś brzydka więc nie pocieszaj się ze ktoś ma gorzej, i tak te wszystkie wymienione przez ciebie są od ciebie o niebo lepsze :D

jestem ladniejsza od niej wiec nie trafiles smieciu

Gość popiersie
:-D tak właśnie jest,wszystkie tutejsze pasztety sie pocieszaja jak mogą,ale nic z tego bo zgnijecie tu na zawsze:-D

E tam, po prostu teraz ma lepsze zdjęcia, lepszy makijaż i bardziej dba żeby sie zawsze wypindrzyć. Moim zdaniem przesadzacie

Gość Ania2312313231231
zazdroscisz jej tego ,że jest uważana za ładną ,że ma taki tytuł ,jest sławna i podziwiana prawda ? :) a to czy jesteś ładniejsza to ty sama uważasz zróbmy ranking to sie przekonamy i ludzie zdecydują :)

Gość Ania2312313231231
nieznoszę zawistnych ludzi poprostu...Prawda jest taka ,ze dziewczyna jest ladna , jak na angielkę nawet bardzo , poza tym udało jej się w zyciu ,a wiele zazdrosnych ludzi jak wy by jej oczy wydrapało

Gość morrales
ania ty pewnie jestes ładna,pokaz fotkę to ci pojade wazeliną

jest ladna ale po operacje, wczesniej nos jak kartofel. a teraz zrobiona, zęby sztuczne, jestem od niej ladniejsza i nie musze wam nic udowadniac, fot na neta nie daje bo to glupota

zwykla baba ze wsi, urody to nie mialo, jak to sie dostalo na salony?

Gość jednak jesteście jak kury
głupiutkie

Gość Ania2312313231231
szok- Nawet jeśli to po cześci zasługa operacji to i bardzo dobrze :) liczy się efekt ,a operacje wyszły bardzo naturalnie . zajmij się sobą ,a nie Kate czy innymi osobami ,które coś w zyciu osiągnęly

Gość morrales
bo wiedziała jak dupą zakręcić i tyle,jak i gdzie

Gość Ania2312313231231
Widocznie miała w sobie na tyle wdzieku i urody ,że się na te salony dostała i to bez tytułu żadnego :)

Gość Milena88022
ladna jest. Gdybym miala tyle kasy to tez bym moze cos sobie poprawila, powiekszyla usta, garbka z nosu usunela.

Gość Ania2312313231231
A wy widocznie tego nie macie choć byście chcialy nawet,, zakręcić " sie nie umiecie i do kogo macie pretensje do Kate ,że świat ja pokochał ,a was nie ?

Gość wildest moments
nawet jeśli, to co ? większość celebrytek to robi, jakbyś miała tyle szajsu co ona, też to robiła, więc ogarnij się i nie zakładaj takich przytępawych tematów...

Gość morrales
niestety wy obojętnie co byście ze soba nie robiły na salony nie wejdzicie,jak jedna tu piszaca

Gość Ania2312313231231
morrales-Ja w przeciwienstwie do ciebie nie zieje nienawiścią do osob ,którym cos sie udalo ,skupiam sie na sobie , nie na chorej zazdrosci

Gość morrales
dupy księciowi nie dajesz bo z taka dupa nie masz szans

Gość jaq
po prostu schudla, więc i twarz jej się zmienila. Ja też schudłam ok. 15 kg i porównując mnie wtedy i teraz też doszlabyś do wniosku że majstrowalam w twarzy. zęby sobie zrobila, ale raczej to standard, nic specjalnego że ktoś dba o uzębienie.