Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezoterapiatoja

Dlaczego mężczyźni zdradzają?

Polecane posty

Gość równie dobrze
mogłabyś powiedzieć prawdę tej dziewczynie, najbardziej zasługuje na to, by ją poznać.

Gość równie dobrze
a nie opisywać jej życie na kafe z wybuchami uczuć jak u zblazowanego chirurga z 30letnim stażem.

Gość prosze o powazne
No nie wiem czy to dobrze mowic jej o tym. Jakby chcial to by powiedzial jej sam. Po co psuc ich zwiazek? Sa szczesliwi razem.

zdradzają , kiedy np. ich babka zatraca się w macierzyństwie. slub bierze się z facetem i sakramentem jest małżeństwo. babki nie pamiętają, im bardziej się im wydaje, że mocniej kochają dziecko, tym więcej uwagi mężom powinny poświęcać.

Gość prosze o powazne
heloiza999 - ale tutaj nie ma malzenstwa ani dzieci wiec tego nie rozumiem. Byc z kims na prawde to dla mnie nie zdradzac jesli sie kocha.

Gość wiercidełko
Przyczyna jest prosta. Mężczyźni lubią różnorodność, a współżycie z różnymi partnerkami wynika z ewolucyjnie wykształconego dążenia do jak największego rozpowszechnienia swojego DNA. Wszystkie inne przyczyny to tylko piękne kłamstwa mające na celu "uczłowieczyć" nasz gatunek, tzn. wmówić ludziom, że ich motywacje wynikają ze świadomego wyboru. Akceptując prawdziwą naturę ludzi dużo łatwiej jest poruszać się w meandrach życia i dużo prościej wpływać na ludzi oraz przewidywać ich zachowania. Poza tym należy zaakceptwać coś co można nazwać seksualnym rynkiem. Każdy człowiek ma swoją wartość na rynku seksualnym, która jest zmienna. Po części można na nią wpłynąć i tu mężczyźni mogą dla siebie więcej zrobić niż kobiety.

Gość katarzynakasia1
Dziewczyny / Kobiety !!! Podobno ponad 50 % facetów zdradza swoje kobiety, a tylko 4 % kobiet sie o tym dowiaduje. Właśnie dziś znalazłam fajny artykuł z podpowiedziami, jak sprawdzić, czy facet cię zdradza. Jest tu nie tylko opis symptomów zdrady, ale też praktyczne porady, jak taką zdradę udowodnić. POLECAM KAZDEJ KOBIECIE - bo nie wiadomo kiedy sie może przydać !!! http://4lady.pl/czy-jestes-zdradzana-jak-to-s prawdzic/

Gość prosze o powazne
Odnalazlam w sumie przez przypadek topic ktory kilka miesiecy temu zaloazylam. Gdy go pisalam okazalo sie ze ta stala partnerka jest w ciazy a ten mezczyzna jest z nia ale romansu nie przerwal. Ktos mi wytlumaczy dlaczego? Teraz to ja dopiero nie rozumie mezczyzn

Gość kobiety zdradzają częściej
i mają dużo więcej partnerów seksualnych i to kilkakrotnie więc czemu się nas czepiacie?

Gość matematikos
z logicznego punktu widzenia to kobiety zdradzają częściej

Gość prosze o powazne
bo temat jest o mezczyznach a wlasciwie mezczynie. Zawsze mozesz zalozyc temat o kobietach (wiem ze zdradzaja). I to nie czepianie

Gość goooo
dlaczego kobiety zdradzaja? przeciez faceci zdradzaja z kobietami , wiec.....

Gość dawno nikt nie dostał kosy?
proporcje są nierówne, więc jeśli procentowo zdradza mniej kobiet to oznacza, że muszą zdradzać częściej bo ktoś tych wszystkich facetów musi obsłużyć żeby wynik się zgadzał....przecież to jest oczywiste ludzie

Gość prosze o powazne
o Matko. Zostawmy temat tego kto zdradza czesciej. Zeby sie dowiedziec to najlezalby wsyztskich ludzi spytac o zdrady. Nie zmieniajcie tematu

Gość to nie tak, że mężczyźni
zdradzają Wy takich co mają skłonności do zdradzania wybieracie. A to już wasz problem.

Gość prosze o powazne
No ale on wlasnie wczesniej nie zdradzal. Dopiero teraz wdal sie w romans

Gość ziomek z bloków
Kobiety też nie są lepsze.U mnie w bloku od kilku lat mieszka takie małżeństwo ok.30tki. Ta dziewczyna teraz jest sama bo jej partner pracuje za granicą i przyjeżdża co 2-3 miesiące a do niej co tydzień przyjeżdża taki goguś i siedzi u niej całą noc i wyjeżdża rano lub przed południem.Ten facet zawsze parkuje furę w tym samym miejscu pod oknem mojego pokoju.Co u niej robią całą noc to nie wiem bo nie mieszkam z nią przez ścianę ale na pewno nie oglądają znaczków :)

Gość prosze o powazne
Tak wiem ze kobiety zdradzaja. Ale tutaj akurat chodzi mi o konkretna sytuacje. Jest mezczyzna ktory zyje w zwiazku juz jakis czas z kobieta, potem mieszkaja razem. Zaczal ja w koncu zdradzac z jedna i ta sama osoba wdal sie w romans (jesli o seks ze stala partnerka nigdy nie narzekal byl zadowolony). STala partnerka zachodzi w ciaze ale on nie przerywa romansu. Tej druga podobno kocha. Rozumiem ze o ile wczesniej mogl miec dylemat czy odejsc czy zostac to teraz nie opusci partnerki w ciazy. No ale nie rozumiem czemu zdradza czemu dalej romansuje. Skoro tak naprawde nigdy nie zdradzal nawet jak byl w dlugoletnim zwiazku.

Gość wszystko sie pomieszało
sama sobie odpowiedziałaś wcześniej dlaczego,pomyśl!

Gość wybieracie takich buraków
a później macie pretensje do innych

Gość wszystko sie pomieszało
/Sam byl dlugo zdradzany./ Sam byl dlugo zdradzany. Sam byl dlugo zdradzany. w długoletnim związku,wierny,długo zdradzany. Na pewno to ona było jego miłością.Zraniła go do tego stopnia,że sie zmienił.Uznał,że nie będzie ufał kobietom skoro miłość życia go zawiodła i nie będzie więcej wierny bo za pierwszym razem gdy był oddany stracił na tym i cierpiał.Pomyslał,że jak sam będzie zdradzać to nie będzie więcej cierpieć nawet jak sie okaże że znowu zostanie zdradzony a tym razem nie liczy już na wierność ze strony kobiety.

Gość ot prosta prawda
Mężczyźni zdradzaja z tego samego powodu co kobiety ... po prostu nie kochają. To do bólu proste i nie ma sie co tu nad tym wiele roztkliwiać.

"Przyczyna jest prosta. Mężczyźni lubią różnorodność, a współżycie z różnymi partnerkami wynika z ewolucyjnie wykształconego dążenia do jak największego rozpowszechnienia swojego DNA. Wszystkie inne przyczyny to tylko piękne kłamstwa mające na celu "uczłowieczyć" nasz gatunek, tzn. wmówić ludziom, że ich motywacje wynikają ze świadomego wyboru." Czy ja wiem? Wymiatanie penisem w prawo i lewo to jedno, ale jak samiec chce miec pewnosc ze jego potomek bedzie "dobrej jakosci" to zostanie i pomoze w jego wychowaniu. Ewentualnie pozniej sie ulotni. Kobieta natomiast ma wg ewolucji 2 strategie: jeden partner na cale zycie (musi byc dobrej jakosci), albo duzo partnerow, bo skoro jeden zawiodl to musi wyprobowac nastepnego i nastepnego. To wiele wyjasnia.

Gość karolw
Odp moze być wiele. Urzekła go ta osoba z która cię zdradził i juz.to nie twoja wina.moze i twoja kto to wie. Puścił sie to puścił co zrobisz.dogadac sie lub rozejść radze