Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miła

Nie moge znaleść pracy.

Polecane posty

Jestem osobą która wiele potrafi.Kreatywność jest u mnie wrodzona. Rozwiązywanie problemów to moja specjalność. Szybko łącze fakty i z automatu znajduje najprostsze rozwiązania. Lubie tworzyć cos z niczego. Często spotykam się ze zdziwieniem i pytaniem innych osób :A skąd ty wiedziałaś ze tak będzie? Często doradzam moim znajomym i są to dobre decyzje. Udzielam sie na rożnych portalach i chętnie pomagam innym.Jestem skromną osobą( o czym wcale nie świadczy ten temat ale chce wam sie opisać choć trochę). W jakiej pracy jest zapotrzebowanie na takie cech charakteru? Próbowałam składać podania o prace w rożnych firmach gdzie szukali np.blogerów lub do obsługi strony FB. Jednak nikt nie był zainteresowany. Moze ja pukam pod złe adresy? Jestem bezradna mimo ze cenie w sobie moja zaradność.

Gość alfajed
zacznij poprawnie pisac, to moze ci sie poszczesci

Gość o maj god o maj god o maj
znaleźć - od tego zacznij

Gość morrales
wszystkim pomagasz? cos mi się wierzyć nie chce

Jeśli temat mnie zainteresuje i się na nim znam to pomagam...

Jeśli temat mnie zainteresuje i się na nim znam to pomagam...

Gość SYLWIAN WIELKI AIDS HIV VD 66
URZĘDY PRACY SĄ ZBYTECZNE! I TAK W WIELU Z NIKCH WIELU PRACY NIE ZNAJDZIE! PO CO PRACUJĄĆY PODATNIK MA PŁACIĆ PIENIĄDZE NA COŚ CO SENSU NIE MA I TAK? Wszystko kosztuje! Trzeba mieć pieniądze! Za wszystko trzeba płacić począwszy od doopy po zapałki! Spluń żonie w popielnik i zakiepuj tam peta! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy Poknurzymy Podewiańćimy Pokwaterzymy ?????? URZĘDY PRACY POLACZKOWE TO STRATA CZASU UND PIENIĘDZY AND NERWÓW! KTO PRACOWAĆ CHCE TO FIRMĘ SE ZAŁOŻY, ALBO ZA PRACĄ WYJEDZIE! OOOOOOOOOOO KOORWA DO CHOOJA! PRZECIEŻ MOŻNA JESZCZE UŚMIERCIĆ NADMIAR BEZROBOTNYCH UND EMERYTÓW AND RENCISTÓW!

Gość Blackiness
Hm, wiesz co? To troszkę tak, jakbyś pisała o mnie :)

Gość morrales
czyli masz to z głowy i jestes usprawiedliwiona bo pewnie na niczym się nie znasz i nic cie nie interesuje

Gość uihuui
znaleść moze zamiast wyglaszania peanow na swoja czesc, zajrzyj do slownika:O

Gość Blackiness
Ja pracuję od kilku lat jako grafik, ale chcę zmienić branżę i... zarobki. Chcę się nauczyć czegoś nowego. Zastanawiam się, co mogłabym zrobić, aby to osiągnąć - i też w mojej pracy chciałabym wykorzystywać kreatywność i umiejętność rozwiązywania problemów. Myślę o nauczeniu sie technik sprzedaży. Co o tym myślicie?

Gość Blackiness
Podbiję ;-)

Miałam ofertę pracy w sprzedaży reklam. Wszystko było ładnie przez pierwszy miesiąc. Fajni ludzie, mila atmosfera niestety nikt nie kwapił się mi dać umowy. Miesiąc pracy i tworzenia bazy danych szlak trafił...a myślałam ze będzie fajne miejsce do pracy. Jeszcze raz przepraszam za błąd w tytule .Bardzo mi głupio z tego powodu.

Gość Blackiness
Pracowałaś bez ŻADNEJ umowy?

W rozwiązywaniu jakiego rodzaju problemów potrafisz pomóc? Problemach miłosnych, jak ugotować zupę... Co takiego doradzasz? Jakie masz konkretnie umiejętności? Z twojego postu nic nie wynika. Ja np. tez pomagam ludziom na portalach, ale tłumaczeniowych i pracuję właśnie jako tłumacz. Musisz wiedzieć jaka jest twoja specjalizacja. No i firmy chyba chca ludz co maja coś na poparcie ich umiejętności.

To była praca w domu i nie poświęcałam jej całego czasu. Na początku tworzyłam sobie jak by zaplecze do pracy. Umowa miała przyjść kurierem . Ostatnie dwa tygodnie to było użeranie się z firmą właśnie o umowę. Czyli straciłam 2 tygodnie pracy.

Gość Blackiness
Ja pomagam ludziom w rozwiązywaniu RÓŻNYCH problemów - jestem elastyczna. Mam sporą empatię i intuicję - radzę w sprawach uczuciowych. Jeśli zepsuje się jakiś sprzęt, są problemy z programem, z komputerem - tak długo szukam, aż znajdę rozwiązanie. Jestem niezła w szukaniu informacji, których moje koleżanki nie moga znaleźć - np. adresy firm, osoby funkcyjne. Często dostaję do zrobienia coś, na czym się nie znam (np. pisanie tekstów na temat, o którym nie mam zielonego pojęcia, czy prezentacja, której w życiu nie robiłam w programie, którego nie znam) - i radzę sobie z tym DOBRZE.

Gość Blackiness
Ja nie podejmuję pracy bez umowy. Zaskarżyłaś pracodawcę w PIP-ie?

Gość dfdffdfdffgfg
pewnie robisz to byle jak ;)

Gość jak do szukania pracy przyklad
asz sie tak, jak do poprawnej pisowni, to sie nie dziwie. ZNALEŹĆ

Gość jak do szukania pracy przyklad
asz sie tak, jak do poprawnej pisowni, to sie nie dziwie. ZNALEŹĆ

Jak radzisz dobrze w sprawach uczuciowych zgłoś się do jakiejś agencji matrymonialnej na konsulenta, albo załóż własny portal z poradami.

Gość Blackiness
Radzę sobie dobrze z większością rzeczy, za które się biorę, ale moim priorytetem jest teraz sporo zarabiać. ;-)

@thaisse80 moje zainteresowania to Ochrona środowiska. Interesuje się też odchudzaniem i zdrowym żywieniem. Jako osoba nie pracująca przewertowałam dla zabicia czasu wiele książek w tej tematyce. Był czas ,ze współpracowałam z jednym z portali ( o tej tematyce) gdzie udzielałam się w znaczny sposób. Nie pracowałam tam ale byłam tam na zasadzie moderatora. Trudno mi jest też pokazać moja wiedzę w kilku zdaniach listu motywacyjnego...

@Blackiness to mamy coś wspólnego... Często przychodzą do mnie znajomi lub rodzina z prośbą o pomoc w znalezieniu czegoś w internecie. Jakoś łatwo mi to przychodzi.

Gość Blackiness
Zastanawiam się nad zostaniem menadżerem, ale pewnie muszę zacząć od sprzedawcy.

Gość Blackiness
No właśnie, mamy ;-)

a co konkretnego robiłaś w życiu? Bo dawanie rad, czytanie książek o dietach i udzielanie pomocy innym to chyba za bardzo nie nadaje się do wpisania w cv jako doświadczenie czy konkretna umiejętność. To robi każdy albo prawie każdy. Jakie masz wykształcenie i konkretne doświadczenie?

Założyłam ten temat ponieważ potrafię pomóc innym a sobie jakoś nie. Co do pracy która opisałam wcześniej. Nie zaskarżyłam ich tylko osunęłam cała bazę danych która była stworzona z moim udziałem. Po tym umowa została wysłana ale nie przyjęłam paczki od kuriera.