Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioioioioio

czy ktoras z was miala "luzny" brzuch po ciazy

Polecane posty

Gość ioioioioio

i udalo jej sie czyms to "naprawic" ? Cwiczeniami ? dieta? czy juz nie ma szans?

Gość ioioioioio
Gość To zależy ...
Ta po lewej ma zapas sadełka. Brzuch ma prawo być luźniejszy po porodzie, w sensie, że jest go trochę za dużo, jednak z tygodnia na tydzień powinno to ustępować. Jeżeli nie, to znaczy, że czas się za siebie zabrać. Sądzę, że tak do pół roku brzuch wraca do dawnych rozmiarów, pod warunkiem, że się nie opychamy jedzeniem.

Gość ioioioioio
bardzo prosze o wypowiedzi

Gość ioioioioio
ja tez mam tłuszcz na brzuchu, moj brzuch wlasnie wyglada podobnie :( Czy jest szansa, ze da sie to ochydztwo zlikwidowac niechirurgicznie?

Gość jiojioj
jak dotykasz brzuch to czujesz zbity tluszcz czy nadmiar skory?? Bo jesli nadmiar skory, to bedzie ciezko, bo skora sie nie wstapi calkowicie

Gość ioioioioio
czuje jakby luźny tłuszcz pod skora

Gość jiojioj
na pewno nie stosuj drastycznych diet, bo to najgorsze co mozna zrobic. Zgubisz tluszcz, a skora sie nie wstapi i bedzie to zle wygladalo. Zacznij cwiczyc, robic jakies masaze i zdrowo jedz i sama zobaczysz jaka bedzie roznica po pol roku

Gość nie dziwię mu się
ja mam teraz płaski brzuch, ale jest luźny, bo mam za dużo skóry:-o jestem prawie 4 lata po drugim porodzie, generalnie i schudłam po ciąży sporo i ćwiczę, mięśnie czuję, są pod tą skórą, ale ona sama nie wygląda fajnie, niestety:-o na operację mnie nie stać (wycięcia nadmiaru). Jak wezmę skórę między palce, to marszczy się i nie wygląda to super, dobrze, że choć jak jestem wyprostowana, to tego nie ma i nie widać. Ale w sumie nie jestem zadowolona. No niestety, ja nie z tych co genetycznie zaprogramowane mają szybkie powroty do ideału.

po 1 ciazy taki był po 2 juz praiw nie iwdac ze byłam w ciazy.Czułam inna struktore brzucha pop 1 ciazy to był taki duuuzy pusty flak teraz od razu czułam miesnie wszystkie. Po 1szej ciazy od pepka w dół nie mialam czucia przez poł roku.teraz jest.wagowo przytyłam w 1szej 15 w 2giej 10kg.

Gość ten brzuch na zdjęciu
wcale nie jest luźny tylko spasiony, ja taki miałam po cc do czasu aż nie zaczęłam się odchudzać, generalnie wyglądałam jakbym była gruba lub nadal w ciąży, ważyłam 77kg a przed ciążą 59kg ;) przy takim brzuchu jak na fotce to raczej nie czuje się nadmiaru skóry tylko tłuszczu, ja przeszłam na dietę najpierw szybką głodową a potem zdrowe odżywianie bez słodyczy i tłustego wiadomo z ograniczeniami, schudłam do wagi 63-62kg w 3 miesiące, trwało to w miarę długo i skóra nagle mi nie wisi, mam nadmiar na brzuchu teraz mi wyraźnie się robi taki fałd pod pępkiem jak siedzę, planuję jeszcze schudnąć 4-5kg ale boję się jak ten brzuch będzie wyglądał, wole już mieć większy taki jak teraz ale żeby mi ten nadmiar który mam nie wisiał bardziej widocznie, wiem że można ćwiczyć ale ja tego nie lubię i raczej wole się pogodzić z takim wyglądem jaki mam po dziecku, zresztą skóra się już nie wchłonie czy coś bo jak? może jakbym miała mniejsze dziecko to bym teraz takich problemów nie miała ;)

Gość ioioioioioio
podnosze temat

Gość każda?
kazda znas ale nie chca sie tu przyznac;)