Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspolczuje cicc

CZY ZNACIE KOGOS KTO SKONCZYL 30 LAT I NIE MIAL DOSWIADCZENIA ZAWODOWEGO?

Polecane posty

Gość wspolczuje cicc

PRZED 30STKA? CO TAKI KTOS MA WPISAC DO CV?? SZOK jak czytam tu ze laska ma 30 lat i nie pracowala to ona powinna juz umierac jak mozna w tym wieku dopiero starac sie o pierwsza prace legalna? nikt nie przyjmie bez doswiadczenia przeciez w takim wieku

Gość eee nie to niemozliwe raczej
w tym wieku kazdy ma prace

Gość osobiscie znam taką osobę
nigdy nie byla zatrudniona na etat (to akurat rozumiem) miala wlasna dzialalnosc (chodzila tam kiedy chciala) w zyciu nie widzialam tam zadnego klienta, po jakimś roku do 1,5 zamknęła teraz niby pracuje, ale.... w jakiejs rodzinnej firmie swojej mamy, nie wiem co tam robi, ale jak tam jest z godz dziennie to jest dobrze, no czasem moze dluzej, kiedy nie zajdę to siedzi sobie na youtube albo innych tego typu stronach (co na taki wymiar pracy sugeruje, ze chyba nic innego tam nie musi robic) :O nie jest tam zatrudniona na umowe o pracę, moze na umowę zlecenie albo cos takiego, ale szczerze zaczynam wątpić nie twierdzę, że praca na etacie to coś wspaniałego, bo milion razy bardziej wolałabym własną firmę, ale nie wiem czy chcialabym zyc jak ta kobieta, w tym roku konczy 30 lat! własciwie to moja dalsza kuzynka w CV pewnie wpisałaby sobie ze to i tamto, często zasłania się pracą, ale prawdę powiedziawszy ja jeszcze jej zarobionej nie widziałam, może raz jak niosła komuś fakturę do podpisania ( a i to zajęło jej całe popołudnie ) :O

Gość osobiscie znam taką osobę
i wiecie co mnie zastanawia, dlaczego ona tego nie chce zmienić? na co ona czeka? zaczynam coraz częsciej myśleć, że czułaby się spełniona jedynie jako żona i matka, no może biznes women (na taką nawet wygląda- zawsze pięknie umalowana, ubrana, elegancka od stóp do głów) ogólnie do wielu kwestii ma slomiany zapal np. kupuje karnet na cos i nie chodzi, kupuje bilet na koncert nie jedzie, rezerwuje stolik w knajpie- w ostatniej chwili odwołuje, zaczyna szkołe- przestaje chodzic, nie konczy

Gość znamyyyyyyyyyy
ja znam, mam 30 i nigdy nie pracowalam, bo mam fobie spoleczną

Gość zdecydowanie nie
Mam znajomego, który jedyne o robił to wyjazdy za granicę na kilka miesięcy