Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adasew

Przedszkole

Polecane posty

Gość adasew

Hej, Mam pytanie a jednoczesnie chce sie troche wyzalic. Chodzi o to ze moj syn nie chce chodzic do przedszkola. Jestesmy w Anglii ma chodzic do pre school zapisalam go na razie na dwa dni w tyg. A on tak ryczy ze ja nie moge cala droge do przedszkola sie drze i nie chce zostac, ostatnio babka mi go na sile wziela. Nie wiem co robic jestem tez zla bo inne dzieci moich kolezanek chodza z przyjemnascia nawet 5 dni w tyg. Boze nie wiem co robic czy na sile go tam zaprowadzac czy odpuscic. I taka na razie nie chodze do pracy. Jestem zla na mojego syna ze jest taki cycek. Chce powiedziec ze tamte dzieci tez siedza z mamami w domu. I tez nie pracowaly. Czy byl ktos w podobnej sytuacji i co zrobil.

Gość oj tammmm
a w jakim wieku dziecko?

Gość adasew
ma 3lata i 2 miesiace. Inne dzieci w tym wieku normaknie a moje jakies takie dziwne.

Gość rym cym cym
niestety nawet w Polsce przedszkolanki biora maluchy na sile,jak rycza i nie chca odejsc od matki. ja bym go zostawiala. z moja corka tez tak bylo, jestem w niemczech. w tej chwili kara jest dla niej zostanie w domu:)

Gość adasew
ma 3 lata i dwa miesiace

Gość adasew
ma 3 lata i dwa miesiace