Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skacowana00

Jak zachowuje się facet, który jest z kobietą tylko dla seksu?

Polecane posty

Gość Skacowana00

hmm?

Gość hue hue hue
uprawia z nią seks przy każdej okazji :classic_cool:

Gość kkkkkkkkkk2
Tak samo jak ten który ją kocha na prawdę z tą różnicą. Że jeden odejdzie drugi zostanie, nie da się tego zweryfikować chyba że każesz mu poczekać do ślubu jak kocha to zostanie, jak seks odejdzie

Gość hue hue hue
uprawia z nią sex przy każdej okazji :classic_cool:

Gość poczekalnia się kłania
taki facet zwykle sprawia wrażenie żyjącego w pośpiechu i znajduje luz czasowy tylko na bara bara a potem goni do swoich nadzwyczaj ważnych spraw , a ty masz jakby wrażenie że żyjesz w poczekalni i czekasz na poczucie luzu czasowego gdy i pogadac można i razem pomilczeć bez presji niezmiernie ważnych spraw priorytetowych jak praca czy inne spotkania nadzwyczajne. Jakoś tak jest że kobieta to nie tylko pochwa ale i ta główka wyżej co ma chęć być też osobą a nie tylko przedmiotem do używania, nawet jak ma to być bez zobowiązań.

Gość wezuffhhhhhhhhhhhc
a to jak sie obraza, gdy ja np nie mam ochoty na seks odwraca dupa do mnie i idzie spac?

Gość Skacowana00
Mój facet nie robi tak.. Jak nie mam ochoty, to rozumie to i mnie przytula.. Czasem wystarczy mu, przytulenie mnie i buzi.. Mam jednak wrażenie, że jest ze mną tylko dlatego, że brakowało mu kobiety, gdyż połtora roku był sam... Ani razu mnie powiedział mi, że mnie kocha, a ni nawet jakoś tak zdrobniale np. skarbie.. Zawsze po imieniu i nie mówi o uczuciach.. Dlaczego tak?

Gość Skacowana00
dodam, że nie narzekam na brak zaiteresowania ze strony facetów jestem dość atrakcyjna, a On taki sobie.. Ma jednak coś w sobie jest pedantyczny i jest moja pierwsza miloscia sprzed lat..

Gość ajdal
*czekasz przez niego przy telefonie, czesto *odwoluje spotkania *chce sie spotykac glownie w domu *Nie troszczy sie o Ciebie, nie pamieta waznych wydarzen i wiele innych, to sa glowne 4 znaki ostrzegawcze

Gość trzeba dołożyć
każe sobie robić loda, pcha ci w tyłek, traktuje jak przedmiot do zaspakajania fantazji. Wkurza sie jak mu czegoś odmówisz.

Gość moj sie tez tak zachowuje
niby sie obrazi ale zaraz sie odwraca i mnie przytula i spimy

Gość Ania Wałcz
a moj chce tak samo sexu jak ja i to jest piekne :):):) mozemy bzykać się na okrągło. Czasami sama sobie sie dziwie skąd we mnie tyle energii i ze chyba jestem opętana na tle sexu ;) co oczywiście pasuje mojemu partnertowi - nie da sie ukryc :)