Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Jak myślicie, czemu zdarzają się takie sytuacje?

Polecane posty

mam 2 najlepsze przyjaciółki z klasy. dziwi mnie taka jedna rzecz. pierwsza-klaudia jest na prawde ładną ładną dziewczyną, uśmiechnięta i sympatyczna (zazwyczaj z nią kumpluje) no i ma pasje którą realizuje i jest w tym dobra. druga to wera. ona jest już wgł. mnie zdecydowanie mniej ładna od klaudii a jak mówi że interesuje sie czymś, to ogląda to tylko w tellewizji bo jest strasznie leniwa. ale wera ma dużo większe powodzenia u chłopaków. słucham często ich rozmów. klaudia jakoś nie ma zbyt wielu adoratorów (z tego co mówiła to żadnego) a wera ostatnio powiedziała że 2 najlepszych przyjaciół sie o nią pobiło (nie wiem ile w tym prawdy) jak myślicie czememu jednak zdarzają sie takie sytuacje? p.s. żeby nie było to nie robie afery, nikogo nie poniżam a jestem ciekawa waszej opinii więc proszę o dobre odp.

Gość jkmoliko
bo w większości chłopcy są prości a jak wiadomo swój do swego ciągnie

Gość ags
może ładniejsze dziewczyny oniesmielają a jak to jakis pryszczaty wiek chłopców to wolą się brac za te brzydsze ;p albo ta brzydsza jest wiesz taką imprezowiczką i w ogóle a ta druga bardziej spokojna ;p