Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vovovov

Moja mama oszalała!

Polecane posty

Gość vovovov

Mam 18 lat. Od roku spotykam się z rok starszym chłopakiem. Mama od ostatniego czasu namawia mnie na dziecko i to wcale nie są żarty! Cały czas mi mówi, że może postaram się z moim chłopakiem o maluszka, że bardzo chciałaby już zostać babcią. Gdy idziemy razem na mieście i idzie sobie jakaś pani z wózkiem to mama mówi, żebym zobaczyła jakie słodkie maleństwo, albo pokazuje mi zdjęcia gdy ja byłam mała, czy też w filmach i na zdjęciach innych dzieci. Przedstawia mi zalety bycia młodą mamą. Mówi żebym się niczym nie martwiła, że nam pomoże przy dziecku. Pytała mnie czy już współżyję ze swoim chłopakiem, tłumaczyła mi kiedy są dni płodne, pozwala mi zostawać na noc u mojego chłopaka bo ma nadzieję, że się prześpimy i zajdę w ciążę. Męczy mnie już to jej ciągłe namawianie mnie na dziecko. Nie czuję się gotowa w tym momencie żeby zostać mamą.

Gość kredka bambino
prowo? Nie wierze, ze sa takie pojebane matki

Gość malinaka
Zupełnie jak mama mojego TŻ ale my po 15 lat z hakiem już mamy ;)

Gość malinaka
*25 miało być

Gość vovovov
Czy to może mieć związek z tym, że moja mama jest 2 lata po rowzodzie i jest samotna?

Gość niezła ta mama no
Matko Święta, chyba rzeczywiście oszalała. Nie dość, ze młoda jesteś, masz przed sobą sporo nauki, jeżeli jesteś ambitna i chcesz do czegoś dojść, coś osiągnąć oprócz pieluch i dziecka, to ona Cię na ciążę namawia? A finanse? Kto dziecku zapewni wszystko? Przecież Ty jeszcze nie masz ustabilizowanej pozycji zawodowej będąc tak młodą osobą. Zastanawiająca kobieta heheh. Jesteś jedynaczką może? Mama nie spełniła się w macierzyństwie? Dobrze, że Ty tak nie myślisz i masz więcej oleju w głowie.

Gość cvsdvfdvbfd
twoja matka pewnie jakbys urodzila to by traktowała twoje dziecko jak własne,aż wkoncu by cie do niego przestala dopuszczać. a taj na marginesie to wrazie czego nie musisz się martwić wpadką :D

Gość gerber sok jabłkowy
A ile twoja mama ma lat?

Gość vovovov
Mam jeszcze siostrę dwa lata młodszą. Naprawdę nie rozumiem dlaczego moja mama się tak uprała o to dziecko! Przecież chcę sobie bez problemowo skończyć liceum, zdać maturę, pójść do jakieś policealnej szkoły, znaleźć jakąś dorywczą pracę i korzystać z życia. Nie jestem gotowa psychicznie by zostać mamą ale moja mama w niczym nie widzi problemu, ona pomoże przy dziecku, zapewni utrzymanie.. Po prostu bardzo chce wnuczka.

Gość vovovov
Mama ma 45lat.

Gość annia.....................
Jak ,to nie jest prowokacja,tto nieżle masz pojebaną mamuśkę.