Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do osób które schudły

Do osób które schudły i trzymają wagę

Polecane posty

Co zrobiłyście? :D Chcę zrzucić z 10 kg

Gość TrafiMnieSzlak
schudłam 36 kg, zajęło mi to 8 miesięcy. Dużo placzu, wyrzeczeń ale było warto. jak utrzymuje wage? weszło mi to w krew :) duzo ruchu i mniej wiecej patrze na to co jem. waga przed 96kg waga obecna 60kg

A jak? :P Chodzi mi zeby schudnąc bez jojo

Dwunastodniowy spacer ze Świnoujścia do Warszawy.

tafi mnie szlak- a co dokładnie zmieniłaś? Dużo ruchu- co to znaczy- codziennie fitness, czy po prostu schody zamiast windy, itp? Patrzysz na to co jesz- ograniczasz bardzo jedzenie?

Gość TrafiMnieSzlak
o jezuuuuuuuu co zrobić, żeby nie schudnąc bez jojo. wystarczy po diecie nie wpierdalać jak świnia i tyle!!!!!!!! to chyba logiczne prawda????

hehehe no to nie dla mnie takie spacery :P

ale ja nie wpierdalam jak świnia :(

Gość TrafiMnieSzlak
siłownia 3 razy w tygodniu. nie jestem jakims zapaleńcem ruchu ale musiałam ponieważ zdaje sobie sprawy ze bez ruchu dłużej by trwało odchudzanie. nie licze kalorii ani nic z tych rzeczy. tylko np zamiast bułki białej wybieram pełnoziarnistą itd

Gość asdewq
cos taka nerwowa, uspokoj sie, dziewczyna sie grzecznie pyta :/ jak juz zaczniesz odchudzanie to po schudnieciu nie mozesz wrocic do jedzenia przed dieta, cwiczenia sie beda dalej przydawaly, szczuple cialo to nie taka prosta sprawa :/

Gość baskinka20
Ja to np. Jem polowe tego co jadlam kiedys,ograniczylam slodkosci, np.jak jem schabowego to nie lacze go z ziemniakami tylko z salatka,pije duzo wody, codziennie bez wyjatku robie 200 brzuszkow a ostatni posilek jem o 16.

Dziękuję :) Kurcze, u mnie to wogóle nie zdaje egzaminu zamiana białego na pełnoziarniste :( Od dłuższego czasu tak jem i ani kilograma mniej. A na fitness tez chodzę z 2-3 razy na tydzień.... U mnie właśnie problemem było zawsze, że jak już osiągnęłam upragnioną wagę to zaczynałam jeść normalnie i kilogramy powoli wracały... ;( baskinka- kurcze, tylko wiesz ze jak kiedyś zaczniesz jeść więcej i np po 16 to pewnie kg wrócą... :(

Gość TrafiMnieSzlak
może wybierz się do dietetyka? opowiedz mu o swoim problemie, może zaproponuje Ci jakieś triki w odzywianiu. no nie wiem sama....

Chyba tak będę musiała zrobić. Albo po prostu bardzo ograniczę porcję albo przestanę jeść kolację, może to coś da...

Gość baskinka20
1,5 litra niegazowanej

Gość TrafiMnieSzlak
w odchudzaniu nie chodzi o to zeby sie głodzic. ja sie tego nauczylam przez te 8 miesiecy kiedy bylam na diecie. musisz jesc przynajmniej 4 posilki na dzien. musisz jesc zeby miec energie przez caly dzien. idz do tego dietetyka radze Ci i bedzie wszystko ok :)

Gość baskinka20
Ja juz od 6 miesiecy ost posilek jem o 16, wiadomo czasami wypadnie jakas impreza to wtedy tylko jakas lekkostrawna salatka.