Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FeministkaAsia__29

Nie chcę mieć dzieci. Post może urazić wrażliwość dzieciatych - uwaga!!!

Polecane posty

Gość FeministkaAsia__29

Mały srający, zaśliniony wyjec.... co w tym fajnego?. Żenujący widok stanowi zapłodniona, szczenna pindzia z brzuchem. Nosi w sobie to młode niby jak jakaś klacz, a na końcu jeszcze z niej cieknie z kroku... :o ŻAL !!! Gdy się już okoci, obwozi swego potworka po parku, ku uciesze innych szczennych, okoconych oraz ich babek, co tak chętnie wycierają małym potworkom dupkę i żygi :o Ta cała szopka, żeenuaaa :o KObieto pamietaj - To że masz macicę, nie oznacza od razu że coś się tam musi zalęgnąć!

twoje podejście do dzieci mnie nie interesuje, nawet nie chce mi sie czytać postu :D za to w temacie mogę powiedzieć że to czy chcesz dzieci czy nie to wyłącznie Twoja sprawa i nikogo nie powinno to obchodzić, tak samo jak Ciebie nie powinno interesować to że ktoś chce mieć dzieci albo juz je ma

Gość vczdzscz
mam nadzieje, ze jak bedziesz stara i niedolezna z choroba alzhaimera lub rownie inna urocza choroba to sama bedziesz sobie zygi wycierac i prac swoje osrane majciochy bo pieluch nie bedziesz umiala sobie zalozyc :) papa

Gość ags
szkoda że Twoja matka nie miaa takich poglądów..po to są ludzie żeby się mnożyć..